10 неща, които можете да направите с трактор KUBOTA

Запитване за ОФЕРТА

Независимо от типа работа, която имате пред вас, вашият дилър на Kubota може да ви въоръжи с подходящия трактор за работата. Следващият списък съдържа най-ефективните неща, които можете да постигнете с трактор Kubota.

ТРАНСПОРТИРАНЕ НА МАТЕРИАЛИ

Триточковите тегличи, внедрени в трактори от серия BX, ви позволяват да изпълните всякакви нужди за теглене, от които се нуждаете. Тези модели са трактори, товарачи и багери, които ви позволяват да премествате и транспортирате товари от почти всякакъв размер ефективно. Независимо дали имате нужда от товарач, самосвално ремарке или теглене, транспортирането на широка гама от материали е в картите, когато имате трактор Kubota.

ОБРАБОТКА И ПОДГОТОВКА НА СЕМЕНА

Няколко модела трактори Kubota ви позволяват ефективно да обработвате земята и да се подготвяте за сеитба. Има множество прикачвания за дискове и култиватори от тревни площи и градини до селскостопански трактори. Хидравличните възможности позволяват максимално движение и гъвкавост на всички селскостопански приставки.

ТЕГЛЕНЕ НА ПРЕДМЕТИ

Когато трябва да теглите значителни товари, Kubota разполага с модели с достатъчно мощност, за да свършите работата. Комуналните трактори с 3,5-цилиндрови дизелови двигатели, работещи с 95 коня, осигуряват достатъчно прах за теглене на дървен материал и други значителни товари. Дърветата нямат шанс, когато ги закачите и дърпате с прикачния инвентар Kubota.

ПОДПОМАГАНЕ ГРИЖАТА ЗА ДОБИТЪКА

Моделите от серията M на Kubota са идеално подходящи за управление на стопанството в по-големите ферми. Тези средно големи трактори осигуряват достатъчно комфорт в кабината за каране през целия ден. Освен това има достатъчно гъвкавост за извършване на задачи като товарене на фураж или теглене на огради или други части за кошари за животни. Работата със сено също не е проблем за тази универсална селскостопанска машина.

СНЕГОПОЧИСТВАНЕ

Тракторите Kubota от серия B имат самосвални колички за извозване на сняг и ножове за бутането му. Премахването на снега по какъвто и да е начин и почистването на алеите е лесно в тези удобни модели. (Ние също продаваме ножове за снегорини за вашите нужди за снегопочистване.)

КОСЕНЕ

TLB-серията прави перфектните трактори за косене и озеленяване. Можете да се справите с големи площи и дори с кантиране на по-малки тревни площи и площи от само акър или два.

ТЕГЛЕНЕ

BX-серията компактни трактори предоставя всичко необходимо за извършване на всяка работа по теглене. Гъвкавостта и мощността от 25 к.с. ви дават повече от достатъчен тласък, а опциите за теглич ви позволяват да избирате между различни прикачвания за теглене.

ПРЕМАХВАНЕ НА ОЗЕЛЕНЯВАНЕ

Тракторите от серията TLB са достатъчно големи и мощни, за да премахнат по-големи растения, мръсотия и тежки камъни, за да разчистят площ по ваш вкус. 59 к.с. осигуряват на тези машини мощност и надеждност, на които можете да разчитате. Товарачите и лопатките ви дават достатъчно възможности за премахване, за да изпълните ефикасно всяка задача по премахване на озеленяване.

РАЗКОПАВАНЕ НА АЛЕИ И ПЪТИЩА

Моделите от серията Kubota-L са достатъчно мощни, за да копаят алеи и пътища и имат много възможности за загребване и изхвърляне, за да изхвърлят всякакви материали. Приставките за ножове също ви позволяват да изстъргвате повърхности, след като достигнете тази точка на работа.

КУПЕТЕ СЛЕДВАЩИЯ СИ ТРАКТОР KUBOTA ОТ КББГ ООД

Когато сте изложени на изненадите на различните сезони в България и се нуждаете от надеждност, за да обработвате земята си или да се борите със снега, има само една ясна опция предлагаща сигурност на добра цена.

Разнообразната селекция от модели Kubota също така побира всички наши важни фермери от България. Сякаш Kubota е имал предвид точно нашата страна и разнообразния климат и терени, когато производителите са обединили умовете си, за да изработят тези специални трактори.

Независимо от обхвата на работата, която стои пред вас, КББГ ООД разполага с голямо разнообразие от трактори Kubota, достъпни за онлайн разглеждане или лично в нашия шоурум.

Запитване за ОФЕРТА