Компактни трактори B1 (12-24к.с.)

Запитване за ОФЕРТА

Модели компактни трактори серия B1

B1121 – 12к.с., B1161 – 16к.с., B1181 – 18к.с. и B1241 – 24к.с.

Компактните трактори от серия B1 са оборудвани с 2 и 3 цилиндрови дизелови двигатели Кубота. Малките размери не пречат тракторът да се съчетае с оборудването, както при големите трактори.

Трайният и надежден двигател вграден в компактните трактори от тази серия осигурява висок въртящ момент, ниски емисии на вредни газове и много нисък разход на гориво.Надежността и издържливостта на нашите двигатели е легендарна. С повече от 25 млн. единици, произведени досега, Kubota е световен лидер в този сегмент на мощности. Високият въртящ момент, чистото изгаряне, гладкото движение и ниският разход на гориво отличават двигателите от серията B1.

Компактни размери, екстремна маневреност и висока ефективност –
серията B1 ще изпълни и Вашите изисквания. Надеждните дизелови
двигатели в четири варианта на мощност от 12 до 24 к.с. отговарят на
най-новите предписания за емисиите. Освен двигателите и всички други
основни компоненти като задвижване и оси са наше собствено производство и са оптимално съчетани един с друг. Резултатът от тези висококачествени компоненти е по-ефективна и икономична експлоатацията.Моделите от серия B1 отговарят на настоящите изисквания и предписания за движение по обществени пътища, за да може бързо и безопасно да се придвижите до различни места.

Тракторите от тази серия се отличават с атрактивен дизайн, комфорт и функционалност. Заобленият преден капак подобрява видимостта към работната площ, особено при работа с предния товарач или с предна екипировка. Мощните мултирефлекторни фарове осигуряват добра видимост на работната площ.

Компактните габарити на тази серия малки трактори са идеален помощник в оранжерийното производство ( в комбинация с фреза), голф игрища, паркове, лични дворове и др. За комунални нужди в допълнение  машините могат да бъдат оборудвани с прикачен инвентар като челен товарач с кофа, дробилка за клони, оборудване за снегопочистване, оборудване за поддръжка на зелени площи и др.

 

Запитване за ОФЕРТА