3 причини защо серия L на Kubota е най-добрият компактен трактор за фермерите

Запитване за ОФЕРТА

За фермерите малката площ не означава малко задачи за изпълнение. Дори за домашните фермери списъкът със задължения може да бъде обширен. Но независимо дали поддържате земята си или премествате големи количества пръст, Kubota ви покрива с компактните трактори от серия L. Има три серии L, вариращи по размер и мощност, за да се справят с всяко приложение, което може да имате, и именно поради тази гъвкавост Kubota е №1 най-продаваната марка компактни трактори в много места по света повече от десетилетие.

Защо?

Радваме се, че попитахте.

Когато става въпрос за качество, комфорт и лекота на използване, никой не изпреварва компактните трактори Kubota. Серията L1 предлага няколко предимства, които я отличават като перфектна опция за собствениците на малки имоти.

Комфорт и лекота на работа

Отворената работна кабина на стандартната серия L1 осигурява просторно, ефирно работно пространство с контурно окачване за сядане за намаляване на умората и подобряване на комфорта при по-дълги пътувания.

Ергономичното оформление на управлението с големи измервателни уреди прави наблюдението на скоростта и други нива лесно.

Моделите HST са оборудвани с тридиапазонна трансмисия, система на съединителя на силоотводния вал и педал на стъпалото, които правят намирането на баланс между въртящ момент и скорост по-лесно за лесна работа.

Качествено инженерство, което е създадено в резултат на много проучвания и тестове

Kubota е производител №1 в света за неавтомобилни, многоцилиндрови дизелови двигатели с мощност под 100 к.с. и много от нашите компактни трактори се произвеждат точно тук, в САЩ.

Ние предлагаме издръжлива конструкция от предния мост до задния край, покрита със стоманен капак и калници, които гарантират здравина за години употреба.

Спирално нарязаните зъбни колела в задния корпус означават по-тих, по-здрав комплект зъбни колела, който прави работата по-плавна и по-приятна.

Разнообразие от прикачни инструменти и прикачни приставки

Разнообразие от челни товарачи и багери правят изкопаването на дупки и пренасянето на материали лесно, с плавна хидравлика за превъзходна функционалност на повдигане и навиване. Най-хубавото от всичко е, че те са проектирани да бъдат лесно премахвани и преинсталирани без използване на един инструмент.

Ротационни мотофрези, фрези и косачки за поддържане на красиви тревни площи, подготовка на земята за засаждане и почистване на храсти и друга нежелана флора.

В допълнение към копачи за стълбове, баластни кутии и много други, Kubota предлага и прикачни устройства с марка Land Pride, проектирани специално за компактни трактори Kubota.

В допълнение към стандартната серия L01, има и модели с климатично контролирани покрити кабини, които все още предлагат пълна, широка гледка и широко пространство за краката за удобно пътуване. Серията STD L се предлага с 2WD/4WD, докато всички други модели са оборудвани с 4WD и множество опции за гуми, които ще отговарят на специфичните условия на вашето приложение и среда.

Ако търсите допълнително персонализиране на вашия компактен трактор, Kubota предоставя услуга „Build My Kubota“, която ви позволява да изберете всички опции, от които се нуждаете, за да отговарят на вашите нужди. И, както винаги, всеки продукт на Kubota е подкрепен от стандартна 5-годишна гаранция, която покрива вашата машина, с опция за безплатно обслужване.

За да намерите оторизиран дилър на Kubota във вашия район, използвайте картата в сайта или се обадете на +359 2 8281302. Нашият екип за обслужване на клиенти ще ви помогне да седнете зад волана на компактен трактор от серията Kubota L още днес.

Запитване за ОФЕРТА