Тракторите B1 на Кубота – идеално решение за хоби фермери и оранжерии

B1241

Запитване за ОФЕРТА

 

Кубота започва да обръща все повече внимание на изискванията на хоби фермерите, които също се нуждаят от качествена и удобна техника. За тях са подходящи модели от серията трактори B1. Компактни размери, екстремна маневреност и висока ефективност – серията B1 ще изпълни  всички ваши изисквания. Надеждните дизелови двигатели в четири варианта на мощност от 12 до 24 к.с. отговарят на най-новите предписания за емисиите. Освен двигателите и всички други основни компоненти като задвижване и оси са производени от Kubota и са оптимално съчетани един с друг. Резултатът от тези висококачествени компоненти е по-ефективна и икономична експлоатацията.

Тракторите от серията B1 са подходящи както за професионалисти които ще използват трактора в оранжерии или други дейности, така и за хоби фермери или като помощник в поддръжането на дворното пространство. Също както по-големите модели трактори те са стандартизирани и са напълно съвместими с много различни видове инвентар.  Някои от прикачните инвентарите с  които могат да бъдат използвани компактните трактори са:

Косачка – за да поддържате тревата в двора си в добро състояние.

Фреза и плуг – за да направите своя домашна градина където да отглеждате собствено производство зеленчуци

Мулчер – за да поддържате в добро състояние и по- трудни терени. Можете да чистите тръни и висока трева от неподдържани места.

Пръскачка – за да отглеждате лесно и сигурно овощната си градина.

Челен товарач и багерна уредба – за да преврърнете вашия трактор в малко багерче.

Инвентар за зимна поддръжка – за да бъдете сигурни че винаги пътят до вас ще бъде проходим дори в тежки зимни условия.

Ремарке – за да може да превозвате товари от всякакъв тип.

Това че тракторите от компактните серии на Kubota са произведени изцяло в Япония гарантира тяхнота здравина и качество. А ние го затвърждаваме като Ви даваме 6 години пълна гаранция.

Рекламна визия Б1241

Запитване за ОФЕРТА