Кубота България събра дилърите си в Луковит

logo kubota

Запитване за ОФЕРТА

Дилърите на Кубота България от цялата страна се събраха в Луковит, за да отчетат резултатите от миналата година и да набележат новите цели за 2023-та. Беше представен анализ на пазара на агротехника у нас, както и основните потребителски нагласи. Разбира се, беше акцентирано на основните машини на Кубота, които ще бъдат най-търсени от земеделците.

 

„Ние предлагаме японски продукти в Европа, това са много качествени трактори, лесни за употреба и поддръжка, заедно с 5-годишна гаранция. Също така, имаме дълга история при производството на двигатели – те са много ефективни, с нисък разход на гориво. На тази дилърска среща представихме голямо портфолио с продукти на Кубота. Така че земеделците да изберат тези модели и спецификации, които най-добре да паснат на стопанствата им, каза Камил Карковски

„За българския пазар е важна гамата трактори между 100-150 к.с. – това са универсални машини за ежедневни задачи, като например серията М6001 Utility, която се откроява със своята маневреност и удобен дизайн, предназначена за големи животновъдни ферми, както и за зърнопроизводство.“

M6001 Utility е универсален трактор, идеално замислен за всеки тип земеделски производители, като може да се използва или като основен трактор, или като втори за извършване на по-леки задачи. Моделите са от 104 до 143 к.с., като осигуряват стабилност, комфорт, маневреност и ефективност. Новите Stage V, 3,8-литрови и 6,1-литрови двигатели осигуряват висока производителност за сметка на разхода на гориво. Тракторите от тази серия могат да бъдат адаптирани и използвани във всяко стопанство за разнообразни задачи.

„Също така предлагаме и серията М7, така че в зависимост от нуждите и прикачните машини фермерите имат възможност за голям избор,“ каза още Камил Карковски

„Тракторите от серията М гарантират на фермерите добри резултати, както от финансова, така и от техническа гледна точка. 5-годишната пълна гаранция дава сигурност на фермерите, че са абсолютно технически обезпечени. Предлагаме ги с изгодни условия на изплащане“, посочи Семо Семков, маркетинг мениджър в Кубота България.

„Тази година акцентираме на тракторите за работа в трайни насаждения – лозя и овошки, такъв нов трактор е М5002 N. Серията включва 5 модела, с различни спецификации“, заяви още Камил Карковски.

Компактният размер на М5002 N с тясна колея впечатлява с изключително малък радиус на завой, благодарение на Bi-speed системата при завиване. Моделите с мощност 96 и 115 к.с. могат да бъдат с окачване на предния мост, което гарантира по-приятно усещане за оператора по време на работа. Кабината гарантира перфектна видимост във всички посоки, контролерите са подредени интуитивно за максимално улеснение на оператора през дългите работни дни.

Кубота ще зарадва овощарите и лозарите с нов модел прецизни пръскачки. „Чрез използването на тези прецизни пръскачки за трайни насаждения използваните препарати могат да бъдат намалени до 50%“, каза Камил Карковски.

И още новости при прикачния инвентар от Кубота.

„Тази година представяме нова 12-редова сеялка, която представлява рама 9,03 м, на която могат да се поставят секции от 12 до 18 реда, при минимум 50 см междуредие. Имаме новости в гамата на плуговете – ще предложим навесни плугове за трактори с мощност до 400 к.с. Също така, имаме нов модел полунавесен плуг, който земеделските производители ще видят на предстоящото изложение БАТА АГРО 2023“, каза Станимир Ганев, продуктов мениджър прикачен инвентар в Кубота България.

„Пожелавам на българските фермери благоприятни климатични условия, добри цени на тяхната продукция и по-малки разходи“, каза Камил Карковски.

 

Запитване за ОФЕРТА