Ексклузивни предложения от Kubota на Бата Агро – Есен 2016г.

Запитване за ОФЕРТА

Ексклузивни предложения от Kubota на Бата Агро – Есен 2016 г. Трактори от новата М7 серия и прикачен инвентар на Kubota. Много новости ще предложи официалният вносител на бранда Kubota у нас.

Кубота България КББГ ще зарадва феновете на японските технологии с най-новата гама трактори от серия М 7001 с мощност до 170 к.с., които са с гаранция 4 години. Ще бъдат представени два нови модела от серия М 7001, след като моделът М7171 направи фурор през пролетта. Двигателят Кubota разполага с най-новите технологии – Common Rail, SCR и DEF, които осигуряват по-голяма ефективност, по-добра икономия на гориво и по-малко шум. Когато е необходима по-голяма мощност за кратки периоди, функцията Power Boost на M7001 и двигателят веднага осигуряват повече мощност, която да ви позволи да довършите започнатата работа.

Тракторите Kubota отлично се съчетават с богата гама от прикачен инвентар, също производство на японската компания. Това са сеялки, торачки и разнообразни машини за обработка на почвата. Те са надеждни и здрави, създадени за работа в тежки условия.

На изложението ще бъде представена и най-новата прикачна дискова брана на Кубота, която е за първи път в България. Редом с нея, посетителите ще се докоснат и до редица други машини, които успешно вече работят у нас. Това са торачките от серия DSC, DSM и DSX-W Geo, като последната стана хит през изтеклите месеци. Компактни дискови брани, стърнищни и предсеитбени култиватори, сеялки за пролетници и есенници, както и плугове ще блестят в оранжево на летище Стара Загора за Бата Агро – Есен 2016!

Очаква се в следващите месеци фирма КББГ да представи и други новости, които ще разнообразят богатата гама от прикачен инвентар.

Запитване за ОФЕРТА