appvnapks.com 192.168.1.1
Промоционални цени на моделите М5091 и М5111 до края на годината

Трактори KUBOTA над 60 к.с.

Защо да изберем японски трактор KUBOTA?

Тракторите KUBOTA се отличават с надеждност, качество, сигурност и многофункционалност на добра цена. Тракторите на японската фирма се справят с всяка работа с лекота. Независимо дали става дума за работа в двора, индустриално озеленяване, строителство и и най-вече в селското стопанство, тракторите KUBOTA имат възможност да изпълнят всяка задача.

Тракторът KUBOTA е лесен за управление, работа и поддръжка. Всеки трактор е произведен с легендарната надеждност на KUBOTA, а моделите са достатъчно гъвкави, за да се справят с всички ваши задачи. За целта просто изберете правилното оборудване от допълнителнителния прикачен инвентаркосачки, брани, култиватори, сеялки, сеносъбирачи, багери, товарачи, снегорини и др. От мощните големи машини до малките трактори – намерете трактора Kubota, който работи най-добре за вас. Тъй като българският пазар е изключително чувствителен на цените, всеки нов трактор KUBOTA е съобразен с тази реалност и предлага изключително съотношение цена/качество.

Големи трактори до 170 к.с.

Тракторите представени в новата серия М са с мощност от 63 до 170 к.с., в която японските конструктори са направили сериозни подобрения, като са останали верни на принципите си за опростена конструкция, здравина и максимална функционалност на машините. Тракторите KUBOTA М5 предлагат и тясна версия с мощност на двигателите между 73 и 105 к.с. Тази серия трактори е особено подходяща за фермери, които се занимават с лозарство и овощарство.

Серията трактори MGX IV е представена от трактори с мощност от 104 до 143к.с.. Тази серия е предназначена за по-тежка работа на полето.