Кубота България вече предлага сервизни услуги за Югозападна България

Трактори KUBOTA над 60 к.с.

Защо да изберем японски трактор KUBOTA?

Японските трактори Кубота се отличават с надеждност, качество, сигурност, икономичност и многофункционалност на добра цена. Машините на японския бранд се справят с всяка работа с отлична бързина и лекота. Независимо дали става дума за работа на полето, двора, индустриално озеленяване, строителство, футболни и голф игрища, хотелски комплекси и др. тези помощници изпълнят всяка задача без затруднения.

Тракторите Кубота са лесни за управление, работа и поддръжка. Всяка машина е произведена с легендарната японска прецизност и здравина, а моделите в някой от сериите са изключително маневрени и функционални, за да се справят в тесни пространства и за най – взискателните задачи. За целта просто трябва да изберете подходящият прикачен инвентар за вас – косачки, брани, култиватори, сеялки, торачки , снегопочистващ инвентар , пръскачки,  зелената серия (балировачки, сеносъбирачи и обръщачи, косачки , фолиращи машини), прикачна техника за изкуствени терени , инвентар за комунални нужди и др. От мощните големи машини до малките трактори – намерете подходящия японски трактор Кубота, който да работи най-добре за вас. Тъй като българският земеделец е изключително взискателен и в същото време предприемчив, всяка нова машина е съобразена с неговите изисквания и предлага изключително съотношение цена/качество.

Големи трактори до 170 к.с.

Тракторите от сериите М са представени в няколко серии. Серията М4 включва трактори с мощност 66 и 74 к.с., в която японските конструктори са направили сериозни подобрения, като са останали верни на принципите си за здравина и максимална функционалност на тези машини.

Специализираната серия на Кубота М5 Narrow с мощност от 73 до 105к.с. е подходяща за фермери, които се занимават с лозарство и овощарство. Още една серия М5 състояща се от два модела трактори с мощност 95 и 113к.с. е подходяща за малки или средни по големина стопанства, като може да се използва, както за основен така и за помощен трактор.

Серията трактори MGX IV е представена от трактори с мощност от 104 до 143к.с.. Тази серия е предназначена за по-тежка работа на полето и е подходяща за средни по големина стопанства.

Серия М6 включва трактори от 122 до 142к.с.. Те са подходящи, както за по тежки обработки, така и биха били отличен помощник в животновъдни ферми поради своята отлична маневреност.

Най-мощната серия на Кубота е М7 с трактори с мощност 130, 150 и 170к.с.. Могат да се използват като основен трактор за тежки обработки в средни по големина стопанства или като помощен трактор за по леки обработки в големи стопанства.