Трактори и прикачен инвентар Кубота – гарантиращи качество и сигурност

Запитване за ОФЕРТА

С ритуал по зажънване официално беше даден старт на жътвената кампания по прибиране на пшеницата. Ритуалът се състоя в обработваемите площи на един от големите земеделски производители в района на Брегово. Участие на празника взе и бранда Кубота. На полето бяха показани два модела: М5091 – 95к.с. с есенна сеялка Кубота, както и М135GX – 143к.с.

Тракторите от серия М 5002 са представени от два модела  с мощност – 95 к.с. и 114 к.с., подходящи за малки и средни по големина стопанства, като могат да се използват и, като помощни трактори за извършване на някои от леките обработки: пръскане, окопаване на пролетни култури, както и за транспорт. Тъй като са доста маневрени и в комбинация със сателитни навигации, извършват много ефективно тези дейности и за това са предпочитани от доста земеделци.

М6 Utility е съвсем нова серия, която Кубота пусна на пазара, като замени добре познатата серия MGX. Моделите са отново пет, като мощността при тях започва от 104 до 143 к.с.. Тракторите от тази серия са подходящи за по-тежки обработки.

„Необходимо е да се инвестира в нова и съвременна техника, за да се увеличи производителността и конкурентоспособността“, подчерта търговският директор на    Кубота България Мирослав Николов.

Един от големите земеделци в района на Видин, Жечко Андрейнски се похвали, че техниката, с която обезпечава стопанството си, е Кубота и е изключително доволен от нея. През август месец очаква още един трактор от японския бранд да заработи в стопанството му.

(1919) Жътвена кампания във Видински регион – YouTube

Запитване за ОФЕРТА