Споразумение за съвместно производство между Кубота и Булер Индъстриис

Запитване за ОФЕРТА

Японската корпорация Кубота съобщи за решението си да използва проектните и производствени възможности на Канадската компания Булер (Buhler Industries Inc.) за производство на нова серия трактори. Булер има доказан опит в проектирането, производството и дистрибуцията на големи трактори в Северна Америка.
Кубота прави тази стъпка с цел съкращаване на проектирането и оптимизиране на производствените си възможности с оглед изискванията на местния пазар в Северна Америка.

Новото споразумение ще позволи на Кубота да добави трактори с по-висока мощност от сега произвежданите машини до 170к.с.
Новите трактори са доработени от инжинерните специалисти на Кубота за да отговарят на изискванията за лекота на управлението и функционален дизайн.
Тракторите ще бъдат представени в САЩ и Канада във втората половина на 2019г. като Кубота продължава стратегията си на навлизане в Северноамериканския пазар за големи трактори.

Корпорацията Кубота е водещ производител на селскостопанска и строителна техника, както и на промишлени двигатели от 1890г. Седалището на компанията е в Осака (Япония), като има офиси в над 110 страни. Продажбите на Кубота през 2018г. надхвърлят 17млрд. долара.

Запитване за ОФЕРТА