Специални трактори за специални култури

Кубота знае, че производството на специални култури е различно от всеки друг вид земеделие.

M5002 Narrow с инвентар

Запитване за ОФЕРТА

Производството на плодове и зеленчуци е различно от всеки друг вид селско стопанство. Много плодови и зеленчукови култури имат сравнително кратки сезони, така че овощните градини, лозята, фермите за ягодоплодни и производителите на зеленчуци често не отглеждат само една култура по начина, по който фермерите произвеждат сено, фураж, зърно или други полски култури.

Вместо това сезонът им може да започне през пролетта с аспержи и ягоди, да премине към лятна сладка царевица и праскови и да завърши през есента с ябълки и тикви – с множество други култури между тях от ревен и сладки череши до диня и сладки картофи.

Това означава, че тракторите и прикачният инвентар, от които зависят, трябва да бъдат универсални, здрави и издръжливи, за да се справят с различни задачи – от засаждане и прибиране на реколтата до опаковане и товарене на прясно набрана продукция за пазара. Огромната гама адаптивни и надеждни трактори от серия M на Kubota, включително M4D, M5, M6, M7 и M8, осигуряват решения за справяне с всяко едно от тези предизвикателства при специални култури.

Овощните градини и лозята са особено предизвикателни, защото дърветата и лозите растат плътно едно до друго и в плътно разположени редове, за да се гарантира, че всеки акър произвежда възможно най-много плодове.

Ето защо Kubota разработи идеалното решение от мощни, лесни за управление трактори, съчетани със съвместим прикачен инвентар – от разпръсквачи до вилици за палети, които са специално проектирани за овощни градини, лозя и други пространства, които изискват тесни трактори за придвижване в малки пространства.

Тракторите M4N и M5N са част от семейството трактори от серия M на Kubota, така че са проектирани и произведени със силата, гъвкавостта и издръжливостта, с които всички трактори Kubota са известни – но адаптирани специално за уникалните нужди на производителите на гроздови и дървесни плодове.

Ще можете лесно да се придвижвате между редове лози, овощни или ядкови дървета, за да поставите тор, да косите трева или да дръпнете пръскачка, без да повредите или компрометирате вашите чувствителни култури с висока стойност. Тесните специализирани трактори на Kubota са дори достатъчно гъвкави, за да се справят с вилици за палети, когато реколтата ви е опакована и готова за изпращане.

В същото време имате достатъчно мощност и производителност, за да използвате съвместимите плугове, брани и култиватори на Kubota, когато е необходимо, предлагайки ви едно наистина универсално решение, което ще отговори на всички нужди на вашето стопанство.

Специални култури

Има толкова много задачи за вършене една ферма и всяка от тях е уникална и постоянно променяща се. Един ден обработвате почвата си, а на следващия може да пръскате овощна градина. 360-градусовият подход на Kubota е адаптивен, взаимосвързан и надежден. Нашето оборудване и инструменти са универсални и винаги готови за работа.

Надеждно и ефективно оборудване

Широката гама от трактори на Kubota са проектирани да работят за вас. Сериите M4N и M5N от нашата гама са проектирани специално за лозя, овощни градини или където и да е другаде, където може да е трудно. Тракторът от серия M6H има голям просвет и гъвкавост в скоростите, за да подобри производителността, независимо дали засаждате, пръскате или жънете. Нашето оборудване е адаптивно, със серия M6, готова за полева работа и товарач, и нашите серии M8 и M7-2, които се гордеят с голяма мощност за извършване на най-взискателните задачи. Гамата на Kubota също така предлага набор от опции за кабина или ROPS, така че да сте подготвени за всякакви условия на работа на полето.

Приспособленията на Kubota са съобразени с производителността, така че да извлечете максимума от вашето оборудване. Ние предлагаме плугове, култиватори и разпръсквачи, така че когато трябва да обърнете и разчупите или разбъркате почвата, да унищожите плевелите или да подготвите и разпръснете семена – ние ще ви покрием. И ако косите в овощната градина, поддържате около сградите или мулчирате поле след прибиране на реколтата, пълната гама от издръжливи косачки и храсторези на Kubota ще свършат работата.

Ангажиментът на KUBOTA към вас:

Намалени оперативни разходи

Успехът изисква надеждност и Kubota има доказан опит в изграждането на качествено оборудване. Нашият опит в селското стопанство се излива във всичко, което правим, за да помогнем на фермерите да подобрят производителността си, като същевременно остават верни на крайния резултат.

Финансиране

Дилърите на Kubota могат да създадат различни финансови програми, за да отговорят на вашите финансови нужди, като предоставят планове, които са гъвкави и гарантират, че ще извлечете максимума от вашата инвестиция.

Специално разработени решения, конкретно за нашите условия

Kubota знае, че вашето оборудване трябва да бъде надеждно и добре пригодено за вашите уникални нужди. Нашите 360-градусови решения за земеделие осигуряват здрави, издръжливи машини и инвентар, които работят същите дълги часове като вас.

Вашият дилър е готов да ви помогне

Персоналът познава своите клиенти по име и по нужда – ето защо те са в състояние да осигурят оборудването, съветите и обслужването, за да ви помогнат да успеете в тази област.

Запитване за ОФЕРТА