Сервиз / Части

Резервни части за трактори и прикачен инвентар

Всички оригинални части и консумативи (масла и филтри) на Кубота са проектирани и се произвеждат по определен стандарт за качество и преминават през стриктни производствени тестове с цел поддържане и удължаване на живота на вашата машина, за да бъде тя винаги в отлично техническо състояние всяка следваща година.

Може също да поръчате и service kit за пълно обслужване за вашата машина.

Предлагаме разнообразие на двигателно и трансмисионно оригинално масло Кубота.

Кубота масло

В случай, че се нуждаете от съвет или резервни части за вашия трактор Кубота, не се колебайте да ни потърсите за съдействие или се обърнете към нашите партньори, позиционирани в цялата страна. Ние поддържаме голяма част от резервните части за трактори и прикачен инвентар на склад, за машините които предлагаме, както и можем да осигурим части за машини, които вече не са в производство.

За да бъде вашият трактор Кубота по-всяко време готов и в отлична форма за работа, използвайте само оригинални части и консумативи Кубота.

Сервиз трактори и прикчен инвентар

Кубота предлага гаранционен и извънгаранционен сервиз на трактори и инвентар чрез дилърската си мрежа в цялата страна.

Нашите партньори са отдадени на сто процента да предоставят висока и навременна сервизна помощ спрямо нуждите на Клиента.

Сервизините специалисти са с дългогодишен опит, свързан с разрешаването на проблеми, касаещи електрониката или техническата част на машината.

Регулярно нашите експерти преминават теоретични и практически обучения в Германия и България, за да да бъдат в течение с всички новости, свързани с цялата гама машини на Кубота.

Когато клиентите си закупят трактор Кубота ние смятаме, че те очакват четири неща в замяна:

  • качество,
  • висока производителност,
  • надеждност и
  • навременна реакция при възникване на проблем с машината.

Ние вярваме, че нашата сервизна работа трябва да бъде на нивото на качество на тракторите, които предлагаме.