Нови модели трактори

Запитване за ОФЕРТА

Новата серия трактори MGX III с мощност от 90 до 140 к.с. Те са подходящи за земеделски производители, които търсят двигател с висока производителност и повишена маневреност.

Тракторите са оборудвани с четири цилиндров дизелов двигател Кубота. Съчетан с прецизното Интели Шифт превключване позволява 8 предавки да се превключват само с един лост, което позволява на фермерите бързо да превключат между няколко функции, без да се губи мощност.Това е изключително полезно, когато се работи при трудни условия, преди всичко по склонове. Въртящият момент при новите трактори осигурява 26% по-висока ефективност, в сравнение с предишни модели.

Фермерите могат да разчитат на отлично сцепление и маневреност, което позволява лесен достъп до малки пространства, без да се налага да се правят големи завои. Управлението е комфортно и водачът има пълна видимост от почти 360 градуса благодарение на по-широката кабина. Тракторите от новата серия се открояват с ниското си ниво на шум, което допринася за създаването на оптимална среда за справяне с дългото работно време. В допълнение, серията включва два нови челни товарача, предлагащи оптимална маневреност независимо от работата, която се извършва.

Новата серия трактори М5001 която запълва търсенето в сегмента от 95 до 113 к.с.

Машините са задвижвани от 4-цилиндров дизелов двигател Кубота и съчетават върхови технологии за максимизиране на мощността, производителността, контрола и комфорта на операторите.Серията M5001 впечатлява със своите функции и висока ефективност благодарение на отличната дизелова технология на Кубота. В тази връзка, японската компания е първият производител, който включва Комън Рейл Систем, оборудвана с катализатор, система за рециркулиране на изгорелите газове с водно охлаждане, филтър за твърди частици и катализатор за дизелово окисление.

Комбинацията от тези технологии оптимизира отделните операции и намалява консумацията на гориво. Тракторът е специално проектиран за работа, която изисква отлична маневреност.Кабината е толкова голяма, че предлага видимост на почти 360?. Това, заедно с голямата гама от оборудване, осигурява максимален комфорт и високи нива на производителност през цялата година. М5001 може да бъде оборудван с челен товарач, специално проектиран от Кубота за тази серия, което гарантира съвместимост и оптимизиране на резултатите. Двата модела от серия М5001 ще бъдат М5091 с мощност 95к.с. и М5111 с мощност 113к.с.

Запитване за ОФЕРТА