Лозаро/овощарски трактори серия M5 Narrow (74-115 к.с.)

м5002 narrow

Запитване за ОФЕРТА

Новата серия лозаро / овощарски трактори М5002 Narrow е разделена на пет модела:

  • М5072N с мощност 74 к.с.
  • М5082N с мощност 82 к.с.
  • M5092N с мощност 94 и 96 к.с.
  • M5102N с мощност 106 и 107 к.с.
  • M5112N с мощност 115 к.с.

# Двигател

Тракторите за лозя и овощни градини от серия M narrow (тесни) са оборудвани с V3800 CR-TIE5 –  4-цилиндровият двигател отговаря на европейските стандарти за емисии Stage V, осигурявайки мощност, на която можете да разчитате, и високо ниво на ефективност.  Оптимизираната технология на двигателя гарантира не само по-нисък разход на гориво и емисии, но и намалени разходи за поддръжка благодарение на по-дългите сервизни интервали.

Електронно управляваната система Common Rail генерира максимално налягане на впръскване от 2500 бара, независимо от оборотите на двигателя. Четири клапана на цилиндър и централната система за директно впръскване (E-CDIS) оптимизират нивото на завихряне, за да произведат идеалната смес гориво-въздух. Това води до нисък разход на гориво и минимален работен шум в допълнение към висока мощност и въртящ момент и по-чисти емисии.

# Трансмисия

С Kubota M5002N можете да избирате между два вида трансмисии: една трансмисия с 18 предни и задни предавки  и комфортна трансмисия с 36 предни и задни предавки  с двойни скорости на Powershift. Независимо какво ще изберете – ще бъде добър избор. С голяма ефективност при ниски и високи скорости, фино хармонизираните и плавни трансмисии са гаранция за удоволствие от превключването, надеждност и икономичност. Друго подобрение е бутонът без съединител като стандартна функция във версията с 36/36 скоростна кутия, бутонът без съединител поддържа комфорта на оператора с лесно превключване на предавките, просто натиснете бутона и превключете между 6-те предавки.

# Кабина

Голяма, много просторна, с перфектна ергономичност – удобната кабина с равен под на M5002N осигурява всички предпоставки за приятна и продуктивна работа. По този начин можете да се концентрирате напълно върху работата си и да постигнете най-добри резултати, без да правите компромиси по отношение на комфорта. Разработването на кабината се фокусира ясно върху едно от вашите основни изисквания: а именно високо качество на работа и комфорт. Доказаните компоненти и интелигентните подобрения правят кабината вашият ефективен команден център за дълги работни дни. Повишен комфорт с кабина с равен под – Новопроектираната кабина с равен под осигурява повече комфорт, с повече пространство за краката и без препятствия между краката ви. Новият безшумен блок на кабината е преработен и увеличен, за да минимизира вибрациите и шума от задвижването.Удобният волан на M5002N може да се накланя на 40°. Когато излизате, просто го накланяте напред. Когато се облегнете на мястото си, можете бързо да го върнете в първоначалното му положение. Просто трябва да натиснете педала.

Кабина отвътре

Повече мощност и производителност за всички задачи е мотото за навесната система на M5002N. Благодарение на стабилната си 3-точкова връзка категория II, тракторът може да повдига тежко оборудване с лекота. 2300 кг товароподемност говорят сами за себе си. Мощна хидравлична помпа с Капацитет до 69 л/мин  е основата за повишена продуктивност и производителност. Имате възможност да увеличите броя на хидравличните клапани на предната и задната част на трактора от стандартните две на пет. Пет хидравлични клапана с контрол на потока ви позволяват да изпълнявате различни задачи едновременно с един инвентар, използвайки до пет контролни блока – което значително опростява дори най-сложните задачи. Независимият силоотводен вал 540/540E е стандартен и може да се включва или изключва с натискане на бутон. Опционално се предлага и силоотводен вал със скорост 1000. Силоотводния вал се включва по самомодулиращ се начин, така че дори тежкото оборудване да работи гладко.

Тракторите от тази серия са произведени изцяло в Япония и  стандратно се предлагат удължена гаранция от 5 години или 3000 моточаса! Може да се въползвате от преференциалните условия за лизинг които предлагаме, с годишен лихвен процент от 1.25%.

Брошура M5002N

Запитване за ОФЕРТА