Кубота България предлага специални цени до края на август по повод на юбилея

Запитване за ОФЕРТА

Кубота стартира през далечната 1890 годино с производството на метални изделия и обработката на чугун. Постепенно се преминава към изработката на тръби и цялостни решение за водни инсталации и пречиствателни станции. Кубота става основен световен производител на индустриални двигатели. След Втората световна война създава първия мотокултиватор. Малко по-късно на бял свят се появява и първият колесен трактор.

Сега Кубота е глобална корпорация със заводи и дистрибуторски фирми в целия свят. Служителите й наброяват над 40 хил. души. Сериозен пазарен дял Кубота заема при производството и продажбата на селскостопанска техника, като в много страни заема водещото място на пазара. Досега Кубота е произвела над 4 млн.трактора в диапазона 12 до 170 к.с. Предстои пускане в експлоатация на трактори над 200 к.с. и зърнокомбайн. След като преди няколко години Кубота придоби Квернеланд тя се ориентира към развитие  на прецизното земеделие и висококачествения прикачен инвентар.

Компанията също специализира в производството на машини за поддръжка на ландшафтни пространства, паркове и градини и общински терени, за сметосъбиране и снегопочистване.

Дългocpoчнaтa цeл на Кубота, формулирана от нейния основател още преди 130 години е  освен поддържане на високо качество на произвежданите от нея продукти и машини, е и подобряване на клиентската удовлетвореност.

В България пpeз последните години ĸoрпорацията чрез дистрибуторската си фирма Кубота  България заема неизменно място в тройката най продавани трактори на българския пазар. Проучванията отреждат едно от челните места на бранда Кубота сред българските земеделци.

Юбилеят е повод корпорацията да направи поредния жест към своите клиенти, след като от края на миналата година обяви 5 гоини заводска гаранция за трактори независимо от мощност и серия. Тази година официалният вносител на марката КББГ ЕООД обявява специални цени за тракторите от портфолиото си. Достатъчно е само земеделският стопанин да се обърне към най-близкия регионален дилър, за да разбере подробности за промоцията.

Тази година на българския пазар е премиерата на серията М 7003. Тя покрива трактори в диапазона 130, 150 и 170 к.с. и е предназначена за работа в по-тежки условия. Тя излиза от поточните линии със значителен брой подобрения по отношение на аксесоарите, електрониката и мощността на двигателя с цел достигане Етап 5 на вредни емисии, като вредните газове ще бъдат изцяло пречистени. Наред с това се отчита по-висок въртящ момент и по-висока икономичност. Капацитетът на навесната система е много сериозен. Хидравликата достига 9 000 кг, а теглото на тракторите е над 7 000 кг. Кабината е просторна, обезшумена и комфортна, има пасажерска седалка, подлакътник с разположени на него контролни уреди за управление. С въвеждането на модела при търговците ще има допълнителен конфигуратор, който ще се ползва онлайн и клиентите ще могат да поръчват машини по техен избор директно в завода.

Промоцията обхваща и най популярните серии Кубота М4 от 66 до 74 к.с., Кубота М5 от 95 до 113к.с., лозарските трактори от 73 до 105 к.с. и по мощните Кубота MGX от 104 до 143 к.с.

След застой на пазара на агротехника в началотана годината в момента интересът към покупки, макар и плавно, се засилва, коментира търговският директор на Кубота България Мирослав Николов. Активността освен от растениевъдството идва от животновъдните стопанства в синхрон с предстоящото отваряне на Мярка 4.1 от ПРСР. Кубота е и една от любимите марки на родните лозари. Големи винопроизводители със собствени масиви са с предпочитания към бранда. Въпреки кризата интересът на общините към комуналната техника на Кубота е голям.

Независимо от световната пандемия и свитото производство на големи компании японските заводи на Кубота продължиха да работят. Заводът във Франция  след кратко прекъсване работи нормално. Доставките на резервни части от основния склад в Германия е без проблеми. На склад има достатъчен брой налични машини и резервни части. Кубота гледа с оптимизъм към бъдещето.

Запитване за ОФЕРТА