Косачки серия G – гаранция за перфектно поддържани зелени площи

Косачка G261 с високо разтоварване

Запитване за ОФЕРТА

С настъпването на пролетта, настъпва и бурния растеж на тревата ,за което Кубота има решение за перфектно поддържане на зелените площи.  Представяме ви обновената G серия косачки, която разполага с мощен дизелов двигател и хидростатична трансмисия, което позволява висока производителност на косене до 10дка/час.

Косачките от G-серията са създадени основно за професионална употреба от озеленителни фирми, спортни комплекси, хотелски комплекси, паркове и градини с обществено предназначение др. Тази косачка е създадена за работа при върхови натоварвания за дълъг период от време при различни дейности.

Косачка G серия

Здравите дизелови двигатели Kubota с мощност  17.1 kW (23 конски сили) при G23-II и 18.8 kW (26 конски сили) при G26-II – гарантират бърза и ефективна работа. С тази мощност високата и влажна трева или работа на склонове не е проблем.

Хидростатичното задвижване осигурява висока скорост на преджижване, както при транспорт – до 17 км/час , така и при работа – до 10 км/час. Скоростта и посоката на движение се определят чрез двупосочен педал, които изключително лесен и удобен за работа. Големият ъгъл на кормилно управление и компактната конструкция на G-серията позволяват постигането на максимална ефективност върху терена дори при тесни пространства. Повечето препятствия могат да бъдат заобиколени без сложни маневри.

G-серията е снабден с TwinCut®- система, което значи че е снабдена с косилни апарати (G231 – 122 см./G261 – 137 см.) с два централно разположени ножа с много голям размер, разположени в здрав кожух от прахово боядисана стомана осигуряващ изключителна здравина и устойчивост на корозия и механични въздействия. Двата ножа режат и транспортират тревата през широк тунел в кош с вместимост впечатляващите 640 л. за версиите с високо разтоварване и 560 л. за версиите с ниско разтоварване. Двата ножа се задвижват от два независими карданни вала. Височината на откоса се наглася с централно разположен контролер в стъпка от 6 мм., а повдигането и свалянето на косилният апарат е хидравлично посредством лост разположен от ляво на оператора.

Косачка с вдигнат кош

Моделите оборудвани с кош за високо разтоварване (193 см) са проектирани така че директно да изхвърлят събраната тревна маса в транпортно средство. Това удобство спестява ръчен труд за товаренето и изхвърлянто на тревната маса.

В началото на пролетта  Кубота България стартира промоционална кампания чрез която ще може да се възползвате от намелени цени на различни модели косачки от серия G.

Запитване за ОФЕРТА