EK1-261 (26к.с.)

Запитване за ОФЕРТА

Оборудван с 3-цилиндров 1318 кубиков двигател Stage V, който осигурява 26 к.с., EK1-261 разполага с 24-литров резервоар за гориво, осигуряващ по-дълги периоди между необходимостта от зареждане с гориво. Този 4WD трактор е оборудван с механична трансмисия, състояща се от 9 предни предавки и 3 задни предавки, което позволява подобрена точност и адаптация, както се изисква за всяка работа. Ергономичният дизайн на неговите контроли позволява на потребителите да сменят скоростта с лекота.

В допълнение, EK1-261 предлага изненадваща производителност, генерирана от хидравлично сервоуправление и хидравлична помпа от 20л./ мин. Тези хидравлични енергийни системи осигуряват по-високи нива на реактивност на товарача и увеличават капацитета на повдигане отзад до 800 кг. Той се продава стандартно с хидравличен клапан с двойно действие и 2 скорости на ВОМ: 540 и 540 eco.

Плоската платформа и широкото операторско място осигуряват функционално и добре проектирано оформление, което позволява по-удобно шофиране. Работните светлини се характеризират с модерна LED технология. И накрая, продуктът се предлага с кутия с инструменти за лесна ежедневна поддръжка.

EK1-261 е трактор, който предлага контрол както на положението, така и на тягата. Тази последна функция дава възможност на операторите да улеснят работата по изтегляне, без да причиняват допълнителни разходи. Със своето отлично съотношение качество-цена, закупуването на този нов трактор става възможно за всеки бюджет.

Моделът се предлага с 3 опции за гуми, за различни приложения:

Селскостопански гуми
Тревни гуми
Индустриални гуми

Брошура EK1-261

Запитване за ОФЕРТА