Демонстрация на Кубота България и АГРО КГ в землището на Вълчедръм

Запитване за ОФЕРТА

Кубота България съвместно със своя дилър за Северозападна България фирма АГРО КГ, организираха полева демонстрация в землището на село Вълчедръм (област Монтана). Бяха показани и демонстрирани трактори от сериите М на Кубота в мощностния диапазон от 66 до 170к.с., както и прикачен инвентар с марката Кубота.. При тракторите беше показан модел М4073 с мощност 74к.с.. Той е идеалната универсална машина за извършване на задачи на полето или в стопанството. Тракторът се характеризира с икономичност, уникална маневреност и максимална производителност. Въпреки компактния си дизайн, комфортът е основен приоритет. Друг представител на марката, който беше показан моделът М6-111 Utility с мощност 111к.с.. Мощната 3-точкова навесна система на Kubota M6001 Utility позволява товароподемност от 5000 kg. Това ви позволява да работите с всякакъв прикачен инвентар при максимална производителност. Моделът М6-142 с мощност 143к.с.. прикова вниманието на посетителите. Оборудвана с най-мощният 4-цилиндров дизелов двигател в селскостопанския сектор осигурява пълна мощност в широк диапазон от скорости, дори при различни натоварвания. Нещо повече, големият 230-литров резервоар за гориво означава, че можете да работите дълги часове, без да се налага да зареждате. Не остана и незабелязан модел М7-173 – 170к.с., който последните години набира голяма популярност сред земеделците.  Благодарение на оптимизираната си крива на мощността, най-новата версия на нашия V6108 TIEF5 двигател осигурява повишена производителност при по-ниски нива на разход на гориво.

При прикачения инвентар бяха демонстрирани предсеитбен култиватор серия TH с работна ширина 5м. Благодарение на отличното си разпределение на теглото, прецизният контрол на дълбочината и способността да копира терена,  вие си гарантиратe качествено семенно легло при всички видове почви. Дискова брана CD1000 с работна ширина 3.50м. Качество на работа, мултифункционалност и висока производителност Обработката на стърнищата е от голямо значение по време на оранта. Тя включва смесване на растителните остъци с почвата и провокира поникването на плевелите за последващо третиране. Плуг серия RM2000, като при тази серия има вариант с болтова или „нон стоп“ защита с ресори. Моделите от тази серия могат да се оборудват с различни видове отметателни дъски според почвата. Есенна сеялка от серията SD1000. Колелата на сеялките за есенници от тази серия са снабдени със стандартни или широки гуми, които движейки се в коловоз осигуряват постоянен контакт с почвата. Колеята може да се регулира от 1,65м до 2,10м.

Отличителната черта на представената навесна пръскачка XMS на Кубота е хидравличният контрол. Тя има основен резервоар с капацитет от 1 800 литра и може да бъде надградена с преден резервоар с вместимост от 1 100 литра. Машината е напълно съвместима с ISOBUS и може да бъде оборудвана с щанги, чиито размах варира от 12 до 30 метра, различен брой секции и други опции. Пръскачката е съвместима също и с трактори с по-малка мощност тъй, като самото прикачване и центъра на тежестта са близо до трактора. Може да бъде оборудвана със сензори за автоматично нивелиране на щангата, както и със системата „дюза по дюза“. „Интересното тук е, че пръскачката е синхронизирана с трактор, оборудван с навигационна система Ag Leader за прецизно земеделие, която Кубота внедри на пазара през тази година“, подчерта Станимир Ганев, продуктов мениджър за Кубота България.

Тракторите  Кубота, предоставят 5-годишна пълна гаранция стандартно. Това е изключително важно за земеделците, тъй като гарантира дълготрайността на машините, в които влагат своите инвестиции, както и спокойствието, че каквото и да се случи по време на работа ще бъде отремонтирано, обясни Семо Семков, продуктов мениджър за Кубота България.

Едно от основните предимства на японската техника е най-доброто съотношение между цена – качество. Предлагат се и много изгодни финансови условия за закупуване на машини, с лихва от 1,25% на годишна база.

Управителят на АГРО КГ, Атанас Атанасов, допълни, че земеделците в региона изразиха голям интерес към тракторите и прикачния инвентар на Кубота. „Марката е хит в Северозападна България. Производителят, здравината, издръжливостта на машините, отличното обслужване, разнообразитето от модели, създават страхотно впечатление“, допълни Атанас Атанасов.

Сътрудничеството между Кубота България и фирма АГРО КГ несъмнено донесе напредък в селскостопанската техника за българските земеделци, които сега разполагат с новаторски решения за предстоящата есенна кампания. С обещанието за японско качество и гарантирана дълготрайност, бъдещето изглежда светло за земеделската общност в Северозападна България.

Запитване за ОФЕРТА