Агро Кг на гости при свой клиент закупил Кубота М5111 – 113к.с.

Запитване за ОФЕРТА

Анатолий Александров: За първи път купувам нова машина и съм изключително щастлив

Конкурентните цени, които официалният вносител на Кубота за България (фирма КББГ) предоставя на своите клиенти, помогнаха на Анатолий Александров от видинското с. Ярловица да се сдобие с нова японска техника.

„За първи път купувам нова машина и съм изключително щастлив. Благодаря на фирма Агро КГ (официален представител на марката Кубота за Северозападна България), за офертата им“, сподели земеделецът.

М5111 е с мощност 113 к.с. Това е многофункционална машина, подходяща за всякакви стопанства и съвместима с различни по вид и предназначение прикачни инструменти.

Моделът е оборудван с 4-цилиндров дизелов двигател Кубота. Удобната за превключване трансмисия осигурява гладка и лесна смяна на скоростите. С 36 предни и задни предавки, тя обхваща всички изисквания за работа на полето, в пасища и зеленчукови градини. Двигателят отговаря на IV етап на стандарта за вредни емисии.

5-годишната пълна гаранция и трите безплатни обслужвания, както и специалните цени за двата модела (М5091 – 95к.с. и М5111 – 113к.с.) от серията М5001 ще бъдат до края на 2020 г.

Възможност за кредит с 0% годишна лихва.

Запитване за ОФЕРТА