За нас

Кубота България /КББГ ООД/ е ексклузивен и единствен представител на световно известната японска марка KUBOTA за България, като предлага част от продуктовата гама на корпорацията на Българския пазар.

Ние предлагаме трактори с мощност от 12 до 62 к.с. и от 66 до 170 к.с., прикачен инвентар, инвентар за комунални нужди, самоходни косачки и високо проходими транспортни средства RTV.

Мисия – да надминем очакванията на нашите клиенти, предоставяйки им съвременни технологични и иновативни решения, които да оптимизират и подобряват селскостопанските дейности. Стремим се постоянно да сме в крак с новостите с което да  помогнем на нашите клиенти да извлекат максимална полза от тях.

Ценности на компанията – стремеж към коректност, честност и прозрачност във всеки аспект от нашата дейност. Злагаме на знание и професионализъм, за да представим иновативни и съвременни решения за нашите клиенти. Дружелюбието, отзивчивостта и бързата реакция към техните нужди са в основата на нашия подход, което ни позволява да създаваме дългосрочно и успешно приятелство и партньорство.

Мото – „Сравнете и усетете разликата – ние сме предпочитаният избор!“

Златно правило – Всеки потенциален клиент е важен за нас – грижим се за вашия успех!

Kубота предлага разнообразие от трактори, събрани в 12 серии с мощност от 12 до 170 к.с. Нашата гама осигурява обширен избор, който отговаря на нуждите на съвременните производства със специфични технологични процеси.

Най-малките трактори са разделени в две серии – серия B1 с мощности от 12 до 24 к.с. и серия B2 с мощности от 20 до 32 к.с. Тези компактни трактори са идеални за работа в оранжерии, лозови насаждения или овощни градини, където ограниченото пространство не позволява използването на по-големи и високи машини.

Серията BX се  състои от два модела с мощности от 23 и 26 к.с., и са идеални за работа с разнообразни приспособления като косачка, дъска за сняг, фреза за сняг, роторна метла за почистване и челен товарач.

Модел ЕК1 – тракторът е с мощен 3-цилиндров двигател, Stage V  с мощност 26 к.с. Със своето 4х4 задвижване и механична трансмисия с 9 предни и 3 задни предавки, този трактор е перфектното съчетание за адаптивност за всеки трудов ангажимент.

Надградете вашите земеделски изисквания със сериите L1 и L2, предоставящи мощност от 38 до 50 к.с. и от 46 до 62 к.с. Тракторите от тези серии имат възможност да бъдат с кабина или без. Перфектният избор за малки стопанства, животновъдни ферми или за комунални нужди – готови да се адаптират към вашите най-различни предизвикателства.

В сериите М предоставяме разнообразие от  мощности. Серия М4 –  66-74 к.с., Серия М5N – 73-105 к.с., Серия М5 – 95-113 к.с., Серия М6U – 104-143 к.с., Серия М6002 – 122-142 к.с. и Серия М7 – 130-170 к.с.,  които предлагат изключително ефективни решения за фермерите. Японските инжинери са извършили съществени подобрения в дизайна, запазвайки при това простотата, здравината и максималната функционалност на машините. Нашите трактори са тук за да помогнат на фермерите в техните ежедневни усилия, предлагайки оптимална полезност и надеждност.

Самоходни косачки разделени в 5 серии. При всеки модел има възможност за избор на косилен апарат с различна работна ширина. Кошовете за събиране на окосената трева са с капацитет до 1000 литра, а някои модели позволяват разтоварване директно на ремарке с височина до 1,80 метра. За големи терени с неравна повърхност предлагаме модели със задвижване на всички колела (4х4), както и модели с 0 градуса радиус на завиване. Вградените дизелови двигатели с директно впръскване,  превръща косачките в изключително подходящи и ефективни за организации занимаващи се професионално с озеленяване на терени.

Кубота, чрез своята дъщерна фирма Kverneland, произвежда и предлага пълна гама от прикачен инвентар с марката Кубота. Почвообработващи машини – дискови брани, култиватори, плугове. Прецизни машини – сеялки, тораразпръсквачки, пръскачки. Зелена линия – косачки, балопреси, сеносъбирачи и сенообръщачи, фолиращи машини. И още шредери, мулчери, ремаркета за постеля, както и специализирани торачки.

Централен офис: София, България.

Разполагаме с дилърска мрежа покриваща цялата страна. Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация или с най-близкият ни дилър до Вас.

Корпорация Kubota (Осака, Япония) е основана през 1890 г. от Гонширо Кубота и започва да произвежда водопроводи за предотвратяване на разпространението на инфекциозни заболявания.
Днес корпорацията Kubota е посветена на два основни бизнес сектора:
Сектор за селскостопански и промишлени машини (трактори, теренна техника, строителни машини, промишлени дизелови двигатели и др.).

Сектори за вода и околна среда (стоманени тръби, клапани, съоръжения за преработка и рециклиране на твърди отпадъци и отпадни води, филтри за потопяеми мембрани, пречиствателни станции и др.).

Kubota Corporation има дъщерни дружества и филиали, които произвеждат и / или предлагат на пазара продукти, които се продават в повече от 130 страни по света (вижте www.kubota-global.net за повече информация).

Днес, когато опазването на енергията и опазването на околната среда са най-накрая глобална тема, Kubota Corporation остава изцяло ангажирана с устойчивото развитие , демонстрирайки способността си да проправи пътя, като същевременно поддържа своята визия за бъдещето.

Именно тази философия отличава Kubota от неговите конкуренти и съчетава удовлетвореността на клиентите с отговорен и екологичен подход, който запазва природните ни ресурси. Качество, висока производителност, интелигентни и надеждни технологии, които да отговорят на вашите нужди.

Лесна за работа

Искате да имате пълен контрол над това, което правите. Кубота ви предлага перфектно интегрирани системи, които да ви помогнат да постигнете това. От оптимизация на машината до внедряване или мониторинг. Тракторът и инвентара могат лесно да се управляват от един терминал. Това решение ви дава по-добър преглед на всички работни процеси, но също така улеснява и работата Ви.

Прецизно земеделие

Вие знаете най-добре как искате вашата работа да бъде извършена: ефективно, точно и възможно най-удобно. Кубота Ви предлага всичко необходимо за оптимални резултати. С нашата ISOBUS технология, опции за прецизно земеделие и автоматични системи за управление можете да прилагате семена, торове и пестициди с изключителна точност. Това намалява разходите ви и улеснява работата ви.

Запазване на стойностите

Знаете какво означава да имате успех в търговската мрежа: върхово изпълнение във всяка задача в продължение на много години. Кубота отново предлага решения, които отговарят на това, което обещава. Вашият трактор Кубота се покрива от 5-годишна заводска гаранция.

Управление на разходите

Искате ли да увеличите производителността си? С Kubota Finance можете лесно да планирате инвестициите си, независимо дали решавате да финансирате чрез заем или лизинг. Все още имате възможност за експертни съвети и получаване на атрактивни условия. KFS предлага всичко необходимо, за да получите технологията, която да ви помогне да продължите напред. Независимо дали имате нужда от машини или услуги, разходите ви винаги са под контрол.

Комплексни селскостопански решения Kubota: 360 ° ефективност за 100% успех.

Ние разбираме, че за вашият успех се нуждаете от нещо повече от мощен трактор. Днес се изисква цялостна система от продукти и услуги, за да се гарантира конкурентоспособността и да се подготвите за бъдещето. Kubota Farm Solution (KFS) комбинира всички нужди в една система. Системата предлага интелигентни технологии и други индивидуални услуги. Предимствата на KFS се допълват взаимно и образуват затворен кръг за още по-добра подкрепа при справяне с всички съвременни предизвикателства.

Оптимизация на производителността

Вашата цел е да направите работата си по продуктивна и печеливша. Бъдете спокойни. Кубота ви предлага оборудването, което ще ви помогне да вършите всяка работа още по-добре и спокойно. Независимо от вида на продуктите и услугите от Кубота, винаги можете да разчитате на отлично