За нас

Кубота България /КББГ ЕООД/ е изключителен представител на световно известната японска марка KUBOTA и предлага в България част от продуктовата гама на корпорацията, а именно трактори и самоходни косачки и прикачен инвентар.

Мисия – Нашата мисия е да удовлетворим и надминем очакванията на Клиентите си, като подобрим значително тяхната дейност посредством внедряване на модерни технологии и решения в селското стопанство.

Ценности на компанията – Коректност, знание, дружелюбност, отзивчивост, честност, професионализъм.

Мото – „Когато сравняват – избират нас“ !

Златно правило – Всеки потенциален Клиент чувстваме като наш Клиент !

Тракторите Кубота са групирани в 7 серии (12-170 к.с.) като има голямо препокриване на мощност с цел да се повиши избора от подходящи габаритни размери за нуждите на производства изискващи по-особени технологични процеси.

Най-малките трактори са разделени в две серии съответно серия В1 от 12 до 24 к.с. и серия B2 от 20 до 32к.с. Изключително подходящи за работа в оранжерии, тесни лозови насаждения или овощни градини, които не позволяват работа на висок трактор под короната на дърветата. Серия ВХ се състои от два модела с мощност 23 и 26 к.с. Подходящи са за работа с различни приспособления като косачка, дъска за сняг, фреза за сняг, роторна метла за почистване, челен товарач.

Сериите L1 и L2 са в мощностния диапазон от 36 до 62к.с. и са изключително подходящи за работа в малки стопанства, както и за комунални нужди.

Тракторите представени в сериите М са в мощностния диапазон от 66 до 170 к.с., в която японските конструктори са направили сериозни подобрения, като са останали верни на принципите си за опростена конструкция, здравина и максимална функционалност на машините които да бъдат максимално полезни за фермерите.

През 2019 година гамата от М серия се увеличи с няколко нови попълнения: М4 (66-74к.с.) М5 (95-113к.с.).

М5 също е наличен и във Narrow версия в мощностния диапазон от 73 до 105к.с. Тази серия трактори е специализирана за фермери, които се занимават с лозарство и овощарство.

Серията MGX IV е представена от трактори с мощност от 104 до 143к.с.. Тази серия е предназначена за по-тежка работа на полето.

От 2016 година започна серийното производство на новата най-мощна серия М7001 с трактори до 170к.с. с три основни модела М7131, М7151 и М7171. През 2019 година на пазара излезе нова подобрена версия серия М7002.

Самоходните косачки са представени в 5 серии като при всеки един от моделите има възможност за избор на косилен апарат с различна работна ширина. Кошовете за събиране на окосената трева достигат до 1000 литра вместимост, а при някои от тях разтоварването може да се извърши дори на ремаркета с височина до 1,80 метра. За големи терени с неравна повърхност Кубота предлага и модела F 1900 D със задвижване на всички колела. Вгражданите двигатели са до един дизелови с директно впръскване, което превръща косачките в изключително подходящи и ефективни за организации занимаващи се професионално с озеленяване на терени.

Кубота чрез своята дъщерна фирма Kverneland произвежда и пълна гама прикачен инвентар с марката Кубота, който вече се предлага на българския пазар от Кубота България и нашите дилъри.

Централният офис на фирмата е в гр. София, като развива дилърска мрежа на територията на цялата страна.

Корпорация Kubota (Осака, Япония) е основана през 1890 г. от Гонширо Кубота и започва да произвежда водопроводи за предотвратяване на разпространението на инфекциозни заболявания.
Днес корпорацията Kubota е посветена на два основни бизнес сектора:
Сектор за селскостопански и промишлени машини (трактори, теренна техника, строителни машини, промишлени дизелови двигатели и др.).

Сектори за вода и околна среда (стоманени тръби, клапани, съоръжения за преработка и рециклиране на твърди отпадъци и отпадни води, филтри за потопяеми мембрани, пречиствателни станции и др.).
Kubota Corporation има дъщерни дружества и филиали, които произвеждат и / или предлагат на пазара продукти, които се продават в повече от 130 страни по света (вижте www.kubota-global.net за повече информация).

Днес, когато опазването на енергията и опазването на околната среда са най-накрая глобална тема, Kubota Corporation остава изцяло ангажирана с устойчивото развитие , демонстрирайки способността си да проправи пътя, като същевременно поддържа своята визия за бъдещето.
Именно тази философия отличава Kubota от неговите конкуренти и съчетава удовлетвореността на клиентите с отговорен и екологичен подход, който запазва природните ни ресурси. Качество, висока производителност, интелигентни и надеждни технологии, които да отговорят на вашите нужди.

Лесна за работа
Искате да имате пълен контрол над това, което правите. Кубота ви предлага перфектно интегрирани системи, които да ви помогнат да постигнете това. От оптимизация на машината до внедряване или мониторинг. Тракторът и инвентара могат лесно да се управляват от един терминал. Това решение ви дава по-добър преглед на всички работни процеси, но също така улеснява и работата Ви.

Прецизно земеделие
Вие знаете най-добре как искате вашата работа да бъде извършена: ефективно, точно и възможно най-удобно. Кубота Ви предлага всичко необходимо за оптимални резултати. С нашата ISOBUS технология, опции за прецизно земеделие и автоматични системи за управление можете да прилагате семена, торове и пестициди с изключителна точност. Това намалява разходите ви и улеснява работата ви.

Запазване на стойностите
Знаете какво означава да имате успех в търговската мрежа: върхово изпълнение във всяка задача в продължение на много години. Кубота отново предлага решения, които отговарят на това, което обещава. Вашият трактор Кубота се покрива от 5-годишна заводска гаранция.

Управление на разходите
Искате ли да увеличите производителността си? С Kubota Finance можете лесно да планирате инвестициите си, независимо дали решавате да финансирате чрез заем или лизинг. Все още имате възможност за експертни съвети и получаване на атрактивни условия. KFS предлага всичко необходимо, за да получите технологията, която да ви помогне да продължите напред. Независимо дали имате нужда от машини или услуги, разходите ви винаги са под контрол.

Комплексни селскостопански решения Kubota: 360 ° ефективност за 100% успех.
Ние разбираме, че за вашият успех се нуждаете от нещо повече от мощен трактор. Днес се изисква цялостна система от продукти и услуги, за да се гарантира конкурентоспособността и да се подготвите за бъдещето. Kubota Farm Solution (KFS) комбинира всички нужди в една система. Системата предлага интелигентни технологии и други индивидуални услуги. Предимствата на KFS се допълват взаимно и образуват затворен кръг за още по-добра подкрепа при справяне с всички съвременни предизвикателства.

Оптимизация на производителността
Вашата цел е да направите работата си по продуктивна и печеливша. Бъдете спокойни. Кубота ви предлага оборудването, което ще ви помогне да вършите всяка работа още по-добре и спокойно. Независимо от вида на продуктите и услугите от Кубота, винаги можете да разчитате на отлично