Тракторна косачка zero-turn за вашата морава

тракторна косачка с нулев завой

Запитване за ОФЕРТА

Kubota е добре позната и уважавана марка в индустрията за грижа за тревата и техните косачки с нулев ъгъл на завиване не са изключение. Въпреки това, с толкова много модели и опции, от които да избирате, може да е непосилно да разберете кой модел косачка е най-подходящият за вашите нужди. По-долу нашите експерти ще обърнат внимание на най-важните фактори, които трябва да имате предвид, когато избирате косачка Kubota zero-turn.

Какво представлява косачката с нулев ъгъл на завиване?

Тракторните косачки с нулев ъгъл са стандартни самоходни косачки за трева с радиус на завъртане, който на практика е нула, когато двете задвижващи колела се въртят в противоположна посока – подобно на танк, който се върти на място.

Размер на парцела и терен

Първото нещо, което трябва да имате предвид при избора на косачка с нулев завой на Kubota, е размерът и теренът на парцела – земята, която ще обработвате.

Ако имате голяма, хълмиста морава с много препятствия, ще искате косачка с по-голяма платформа и двигател с по-висока мощност. От друга страна, ако имате по-малка, по-равна морава с малко препятствия, по-малка платформа и двигател ще са достатъчни.

Размер на мястото за оператора

Размерът на кабината (палубата) на косачка с нулево завъртане определя колко широка е пътеката, която може да бъде окосена наведнъж. Kubota предлага размери на палубата, вариращи от 42 инча до 72 инча. Помислете за размера на парцела и времето, което искате да отделите за косене, когато избирате размер на палубата. Имайте предвид, че по-големият размер на палубата означава по-трудно завиване което може да бъде съображение, ако имате много препятствия за навигация.

Мощност на двигателя

Мощността на двигателя на косачка с нулев оборот определя колко ефикасно може да реже през гъста трева и колко бързо може да се движи през ливадата ви. Kubota предлага гама от двигатели от 21 до 32 конски сили. Отново вземете под внимание размера на вашия парцел и вида на тревата, която ще косите, когато избирате двигател.

Комфорт и удобство

Косенето на тревата може да отнеме много време, така че е важно да изберете косачка Kubota с нулево завъртане, която е удобна за използване. Потърсете модели с регулируеми седалки, ергономични контроли и функции за намаляване на вибрациите. Може също да помислите за модел с поставка за чаша или отделение за съхранение на вещи за допълнително удобство.

Гаранция и поддръжка

И накрая, помислете за изискванията за гаранция и поддръжка, когато избирате косачка с нулево завъртане Kubota. Kubota предлага до 5 години гаранция за своите косачки, но някои модели може да имат различни гаранционни периоди. Освен това, някои модели може да изискват повече поддръжка от други, така че вземете предвид разходите и времето, необходими за поддръжка, когато вземате решение.

Изборът на косачка с нулево завъртане на Kubota изисква внимателно обмисляне на размера и терена на парцела, размера на платформата, мощността на двигателя, функциите за комфорт и удобство, както и изискванията за гаранция и поддръжка. Като отделите време да проучите и оцените възможностите си, ще можете да намерите перфектната косачка Kubota, за да поддържате своята тревна площ в идеално състояние, на което всеки голф клуб да завиди.

Запитване за ОФЕРТА