Трактори серия М6 (122 – 142к.с.)

Запитване за ОФЕРТА

Новата серия M6002 е разделена на 3 модела трактори:

  • M6-122  с мощност 123 к.с.,
  • M6-132  с мощност 133 к.с.,
  • M6-142  с мощност 143 к.с.,

Серията M6002 е оборудвана с най-мощният 4-цилиндров дизелов двигател в селскостопанския сектор. Мощният двигател на Кубота етап V осигурява пълна мощност в широк диапазон от скорости, дори при различни натоварвания. Нещо повече, големият 230-литров резервоар за гориво означава, че можете да работите дълги часове, без да се налага да зареждате.

Оптимално конфигурирана скоростна кутия

Осем скорости за превключване в три роботизирани диапазона ви дават 24 предавки напред и 24 предавки на заден ход, които са лесни за превключване. Добавете опционалния обхват на пълзящата скорост и това се увеличава до 32/32 скорости напред и назад – перфектната конфигурация за изключително широк спектър от приложения в полето, както и за транспорт и работа при хранене на животни. Започвайки само от 0,2 км / ч, можете прецизно да регулирате работната скорост, за да отговаря на вашите изисквания. В режим ECO максималната транспортна скорост се постига с икономия на гориво и по този начин спестяване на разходи при само 1640 об/мин  на двигателя. Функцията „Xpress рестартиране“ е наистина полезна. Тази нова функция ви позволява да спрете трактора, без да използвате съединителя, просто като натиснете педала на спирачката.

 

Впечатляващи хидравлични характеристики

Мощната хидравлична помпа CCLS на M6002 ви дава пълен контрол върху всички хидравлични функции. В същото време хидравликата на трактора има буквално практическо усещане за тях, тъй като лесно се справя дори с тежък прикачен инвентар.

Всички модели от серия M6002 са оборудвани с CCLS (Затворено централно разпознаване на натоварването) хидравлична помпа като стандарт. Тази система осигурява 115 л / мин масло към хидравличните клапани и предните и задните връзки. Три механични клапана са стандартни за M6002, а допълнителен механичен клапан се предлага като опция. Всички хидравлични клапани са оборудвани с контрол на потока, за да оптимизират работата на прикачения инвентар, а тракторът разполага и с контрол на ниското налягане на клапана на предния товарач.

 

При Кубота M6002 всички важни функции са пред очите ви и на една ръка разстояние. Уредите за управление са логично подредени и лесни за работа, като ви осигуряват оптимална подкрепа във вашата ежедневна дейнаст.

Интегриран в подлакътника, модерният многофункционален лост ви дава централен достъп до всички ключови функции и е лесен за управление с една ръка. Няма по-опростен и по-ергономичен начин за управление на функциите на трактора – осигуряващ перфектната основа за висока производителност.

Всички оперативни елементи са лесно достъпни. Удобният подлакътник е стандартен за всички модели. Всички елементи за управление са разположени в обсега на подлакътника и на ергономичната странична конзола. Това гарантира висока степен на удобство при управлението и работа без стрес.

Тракторите от тази серия са произведени изцяло в Япония и  стандратно се предлагат удължена гаранция от 5 години или 3000 моточаса! Може да се въползвате от преференциалните условия за лизинг които предлагаме, с годишен лихвен процент от 1.25%.

Брошура М6

Запитване за ОФЕРТА