appvnapks.com 192.168.1.1
Промоционални цени на моделите М5091 и М5111 до края на годината

Трактори KUBOTA до 60 к.с.

Защо да изберем японски трактор KUBOTA?

Тракторите KUBOTA се отличават с надеждност, качество, сигурност и многофункционалност на добра цена. Тракторите на японската фирма се справят с всяка работа с лекота. Независимо дали става дума за работа в двора, индустриално озеленяване, строителство и и най-вече в селското стопанство, тракторите KUBOTA имат възможност да изпълнят всяка задача.

Тракторът KUBOTA е лесен за управление, работа и поддръжка. Всеки трактор е произведен с легендарната надеждност на KUBOTA, а моделите са достатъчно гъвкави, за да се справят с всички ваши задачи. За целта просто изберете правилното оборудване от допълнителнителния прикачен инвентаркосачки, брани, култиватори, сеялки, сеносъбирачи, багери, товарачи, снегорини и др. От мощните големи машини до малките трактори – намерете трактора Kubota, който работи най-добре за вас. Тъй като българският пазар е изключително чувствителен на цените, всеки нов трактор KUBOTA е съобразен с тази реалност и предлага изключително съотношение цена/качество.

Малогабаритни трактори до 60 к.с.

Компактните трактори на японския производител са включени в серия В1 и предлагат 12 до 24 к.с. Японските трактори KUBOTA B1 са изключително подходящи за работа в оранжерии, тесни лозови насаждения или овощни градини, които не позволяват работа на висок трактор под короната на дърветата. От серия ВХ се предлага модел с мощност от 23 к.с., подходящ за работа с различни приспособления като косачка, дъска за сняг, фреза за сняг, роторна метла за почистване, челен товарач.

Серията В2 са отново малогабаритни трактори, в която са включени 3 основни модела с мощност от 25 к.с. до 36 к.с.

Моделите трактори от сериите L1 и L2 са изключително подходящи за работа с челен товарач, като от L сериите има и трактори с по-голяма мощност до 50к.с.