Кубота България вече предлага сервизни услуги за Югозападна България

Трактори KUBOTA до 60 к.с.

Защо да изберем японски трактор KUBOTA?

Тракторите Кубота се отличават с надеждност, качество, сигурност, икономичност и многофункционалност на добра цена. Машините на японския бранд се справят с всяка работа с отлична бързина и лекота. Независимо дали става дума за работа на полето, двора, индустриално озеленяване, строителство, футболни и голф игрища, хотелски комплекси и др. тези помощници изпълнят всяка задача без затруднения.

Машините Кубота са лесни за управление, работа и поддръжка. Всяка машина е произведена с легендарната японска прецизност и здравина, а моделите в някой от сериите са изключително маневрени и функционални, за да се справят в тесни пространства и за най – взискателните задачи. За целта просто трябва да изберете подходящият прикачен инвентар за вас – косачкибраникултиваторисеялкиторачки снегопочистващ инвентар , пръскачки,  зелената серия (балировачкисеносъбирачи и обръщачикосачки , фолиращи машини), прикачна техника за изкуствени терени , инвентар за комунални нужди и др. От мощните големи машини до малките трактори – намерете подходящия трактора Кубота, който да работи най-добре за вас. Тъй като българският земеделец е изключително взискателен и в същото време предприемчив, всяка нова машина е съобразена с неговите изисквания и предлага изключително съотношение цена/качество.

Малогабаритни трактори до 60 к.с.

Серията ВХ на Кубота се предлага в два модела с мощност 23 и 26к.с.. Те са подходящи за разнообразен вид работа, като може да се използват, като трактор или косачка (възможност за асемблиране на косилен апарат). Възможност за работа с разнообразна прикачна техника,  като косачка, дъска за сняг, фреза за сняг, роторна метла за почистване, челен товарач и др.

Компактните трактори на японския производител са разделени в няколко серии.  Серията В1 включва модели с мощност от 12 до 24 к.с. Те са изключително подходящи за работа в оранжерии, тесни лозови насаждения или овощни градини, които не позволяват работа на висок трактор под короната на дърветата.

Серията В2 включва няколко модела с мощност от 25 до 31 к.с..  Те са подходящи за фермери които отглеждат трайни насаждения, поради ограниченото пространство. Подходящи са също за изпълнението на комунални нужди поради възможността от избор на разнообразна прикачна техника.

Модел ЕК1– Оборудван с 3-цилиндров 1318 кубиков двигател Stage V, който осигурява 25 к.с. Този 4WD трактор е оборудван с механична трансмисия, състояща се от 9 предни предавки и 3 задни предавки, което позволява подобрена точност и адаптация, както се изисква за всяка работа.

Серията L1 са в мощностния диапазон то 38 до 50к.с. и Серията L2 която включва модели с мощност от 46 до 62к.с.. Те са изключително подходящи за работа в животновъдни ферми, малки стопанства или за комунални нужди.