TIM система

Запитване за ОФЕРТА

TIM (Прикаченият инвентар управлява трактора) е система която позволява двустранна комуникация между тракторите и инвентара, което им позволява да работят в перфектна хармония и ограничава възможността за извършване на човешка грешка.

Допълнително технологията TIM  повишава комфорта на водача чрез автоматично изпълнение на повтарящите се действия на процеса на балиране и подава информация към трактора в реално време, което означава, че водачът не трябва да проверява състоянието на балите, за да завърши балирането.  След достигане на точен диаметър на балата, тракторът спира и разтоварва, като винаги поддържа същото ниво на уплътняване, постигайки най-висококачествена работа.

TIM вече се предлага като опция за всички трактори M7003 Premium KVT. Това позволява на фермерите и предприемачите да се възползват от големите предимства, предлагани от тази иновативна технология. Системата е лесна за разбиране и може да се управлява и от по-неопитни водачи, позволявайки по-бърза, по-гладка работа и възможност за концентриране върху най-важното.

TIM брошура

 

 

 

 

Запитване за ОФЕРТА