Шредери / Мулчери

Запитване за ОФЕРТА

KUBOTA предлага осем серии шредери/мулчери с различна работна широчина, подходящи за трева и храсти, банкети, лозя и овощни градини, пасища, както и за почистване на слънчогледови и царевични растителни остатъци.

Шредерите предлагат работна широчина от 90 см до 400 см, и са оборудвани с универсални ножове и с чукови работни органи за клони и храсти.

Изключително здрава и надеждна конструкция и трансмисия за 540об./мин или 1000об./мин.

В гамата на японския производител КУБОТА има и шредери (мулчери) със странично изместване – хидравлично или мехнично, в зависимост от целите, които следва да се постигнат – подрязване на клони от дървета или ниски храсти.

Типични технологични приложения на шредери и мулчери

Косачки и топери за пасища

Мулчиращи машини

раздробяване и нарязване на остатъци от стърнища, стоящи стъбла (напр. картофи, царевица, слънчоглед и др.) при по-здрави (по-дебели) стъбла рязане, смачкване, нарязване на ситно пшенични стъбла (напр. зърнени култури, рапица, грах и др.)
раздробяване и смилане на лозя и резници на овощни дървета в лозя, с възможност за събиране на отпадъка изрязване и раздробяване на плевели в редовете/пъновете на лозята
стриване, борба с трева и плевели на занемарени парцели, грижа за заразени с амброзия площи косене на треви и плевели в големи площи и дългоредни лозя (странична система)
поддръжка на бордюри, канавки, грижа за склоновете, борба с плевелите и плевелите поддръжка на склонове, бряг на канавка, грижа за тревни площи, почистване на тревни площи, рязане на оризова слама
специални задачи в горски масиви (храсталаци, храсти, грижи, почистване и др.) извършване на различни комунални дейности (бордюри, канавки, зелени площи и др.), почистване на обществени площи

Брошура – шредери/мулчери Кубота

Запитване за ОФЕРТА