Шпинделни косачки Dennis

Запитване за ОФЕРТА

Повече от 90 години най-добрите световни майстори, озеленители и градинари избират Dennis, най-доброто оборудване за поддръжка на тревни площи в света. Причината повече хора да се доверяват на Dennis е, че подобно на нашите потребители, ние винаги сме отказвали компромиси с качеството. Този ангажимент обяснява защо дори днес всяка част от всяка наша машина е проектирана и изградена с гордост в Дербишир, Англия, включваща само най-добрите материали и сглобена от нашия екип от опитни инженери.

Продължаваме да инвестираме в най-модерните съоръжения във фабриката ни в Дерби. Това включва проектиране и разработка на машини с висока производителност, учебни съоръжения за персонала и клиентите, най-новите системи за контрол на производството с доказано ноу-хау за осигуряване на качество и най-високи стандарти на обслужване, които определят разликата между Dennis и конкурентите ни .

В Dennis отдавна разбираме, че обслужването и последващите продажби трябва да са толкова превъзходни, колкото оборудването на клиентите за постигане на максимална производителност и първокласни резултати. Нашите дилъри и дистрибутори, както във Великобритания, така и в чужбина, са обучени да инсталират и поддържат всички продукти на Dennis, за да ви предоставят първокласно обслужване, където и да сте.

Продуктов каталог шпинделни косачки Dennis

Запитване за ОФЕРТА