Серия F

Запитване за ОФЕРТА

За най-трудни задачи, косачките от серия F са оборудвани с професионални компоненти. Те започват с хидравличния съединител на силоотводен вал, който осигурява максимална ефективност, съчетана с минимална поддръжка. Спирачка на силоотводния вал, работеща в маслена среда, предизвиква незабавно спиране на косящите ножове, когато съединителят е изключен, или водачът при натиснат съединител напусне седалката. Хидравличната скоростна кутия, управлявана с педал, осигурява бърза и гладка промяна на скоростта. С натискането на този педал Вие определяте най благоприятната скорост на косене или транспорт. Същият педал позволява промяна надвижението напред / назад чрез натискане на предната или задната част на педала. Задвижваният от карданен вал, окачен косящ механизъм на F серията е с по-голяма мощност и безпроблемност спрямо обикновените ремъчно задвижвани косачки

Косачките от серията F се предлагат с два различни двигателя 25 к.с. и 38 к.с.Имате избор и между стандартно предване на мощноста от задната ос или вариант 4WD. Моделите с по-малка мощност могат да се агрегатират с косилен апарат с работна широчина от 1.52 м. Докато при по-големите модели може да се оборудват и с по-голям косилен апарат – 1.83 м.

За комфорта на косачките от F  серията допринася и устройството темпомат. Така краката Ви могат да се отпуснат до педала на газта при големи площи за косене или дълги разстояния при преместване. Всички контролни показатели се намират в зрителното Ви поле и елементите зауправление са подредени така, че да са гарантирани бързите реакции и удобното управление.Регулируемата, изцяло тапицирана седалка с висока облегалка и волан, който може да се наглася в четири позиции, правят работния ден комфортен. Изчистената, плоска шофьорска платформа осигурява достатъчно пространство за краката и улеснява качването и слизането.

 

Брошура F1900

Брошура F3090 – F3890

 

 

 

Запитване за ОФЕРТА