Серия G

Косачка G261 с високо разтоварване

Запитване за ОФЕРТА

G-серията косачки на Кубота се предлага в две модификации на двигателя:

G231 с три-цилиндров дизелов двигател Кубота с обем от 900 куб. см. мощност 23 к.с. и

G261 с три-цилиндров дизелов двигател Кубота с обем от 1000 куб. см. мощност 26 к.с.

И двете модификации се предлагат с високо (1.93 м.) или ниско разтоварване на коша за трева.

G-серията е създадена основно за професионална употреба от озеленителни фирми, спортни комплекси, хотелски комплекси, паркове и градини с обществено предназначение др. Тази косачка е създадена за работа при върхови натоварвания за дълъг период от време при различни дейности.

Машините от G-серията са стандартно оборудвани с хидростатична трансмисия и хидравлична система осигуряваща достатъчен дебит и налягане за да се гарантира безпроблемната работа на всичките и системи.

Коша за трева и косилният апарат се повдигат и разтоварват хидравлично чрез лостове удобно разположени от двете страни на операторското място.

Тъй като са предназначени за професионална употреба косачките от тази серия са оборудвани със системи за безопасност, като обезопасителен колан, ROPS, система за косене на заден ход.

G-серията е снабден с TwinCut®- система, което значи че е снабдена с косилни апарати (G231 – 122 см./G261 – 137 см.) с два централно разположени ножа с много голям размер разположени в здрав кожух от прахово боядисана стомана осигуряващ изключителна здравина и устойчивост на корозия и механични въздействия. Двата ножа режат и транспортират тревата през широк тунел в кош с вместимост впечатляващите 640 л. за версиите с високо разтоварване и 560 л. за версиите с ниско разтоварване. Двата ножа се задвижват от два независими карданни вала. Височината на откоса се наглася с централно разположен контролер в стъпка от 6 мм., а повдигането и свалянето на косилният апарат е хидравлично посредством лост разположен от ляво на оператора.

G-серията се доставя с още няколко допълнителни функции:

  • Блокаж на диференциала
  • Хидравлична спирачна система
  • Автопилот
  • Отделен хидравличен кръг за косилният апарат

С високият си въртящ момент двигателите на машините от G-серията ви подсигуряват достатъчно мощност във всеки един момент от вашата работа.

Брошура G23-G26 II

Запитване за ОФЕРТА