Прикачна техника за изкуствени терени

Запитване за ОФЕРТА

ПОДДРЪЖКА И ПОЧИСТВАНЕ НА ИЗКУСТВЕНИ ТЕРЕНИ

ЧЕТКА ЗА ИЗКУСТВЕНИ ТЕРЕНИ TCA1400              

Работна ширина 1,40 m, тегло 170 kg

Прикачна машина за почистване и поддържане на изкуствена трева
TurfCare TCA1400 почиства и поддържа повърхността на покрити с пясък и гума синтетични тревни покрития. Задвижването на колелата го прави независим от хидравличните или карданните задвижвания. По този начин TurfCare може да бъде теглена от много различни превозни средства като малки трактори.
Работната дълбочина на въртящия се четкови валяк може да бъде прецизно регулиран и заключен с помощта на два регулиращи шпиндела.
Перфорацията на ситото може също да бъде регулирана променливо от 4 – 10 mm и може да бъде идеално настроена към степента на замърсяване на повърхността и размера на зърното на материала за легло.
За преминаване през тесни проходи могат да се разгънат две транспортни ролки, а тегличът да се вдигне.

ЗА ПО-ЧИСТА ИЗКУСТВЕНА ТРЕВА

TK1100/TK1502                                                             Работна ширина 1,10 m/ 1,50 м , тегло 225 kg

Тракторно приспособление за почистване и грижа за изкуствена трева
Системата от четка и вакумно засмукване, TurfKing TK 1502 осигурява чисти спортни повърхности и оптимизирани условия за игра. Обикновените четки и / или скреперни рогозки, от друга страна, не са подходящи за щателно почистване и разрохкване на пясък и / или каучук. Задното закачване на 3-точковия навес е подходящо за всеки трактор с поне 20 – 25 к.с. и съчетава всички важни основни функции в едно устройство. Устройството е компактно и лесно за свързване.
Регулиращите шпиндели позволяват на TurfKing да се настрои за точната работна дълбочина – за всички операции, така че всяка отделна функция да може да се извършва поотделно и да се адаптира към съответните условия на тревата. Използваните полиестерни филтърни патрони са предназначени за постоянна употреба и непрекъснато се почистват.

 

 

 

 

 

 

Запитване за ОФЕРТА