Пръскачки

Запитване за ОФЕРТА

KUBOTA предлага следните пръскачки:

KUBOTA предлага навесни пръскачки с работна широчина от 15 до 30м.

Навесни пръскачки с обем от 1000л до 1800л. и в комбинация с преден резервоар, който е с обем 1000л., максималният обем може да достигне 3000л.

Алуминиеви щанги HOSA – 12м. и 15м.
HOSA е уникална щанга със Z-образен принцип на сгъване/разгъване: страничните движения на щангата позволяват бързото й прибиране при срещата с препятствия на полето. Алуминиевият профил е проектиран за максимална издръжливост.

Без заварки за максимална здравина и специално покритие против надраскване и корозия.

Метални щанги – 18м., 20м., 21м., 24м., 27м., 28м., и 30м.

Щангата НС е мултифункционална. Здрава триъгълна стоманената конструкция и уникална система против огъване позволяваща висока скорост дори и при много трудни условия и терени. Тя е със специален профил за защита на дюзите и държачите.

Бутално-мембранна помпа с капацитет – 150л./мин., 200л./мин. и 250л./мин.

Автоматично пълнене на системата:

Преди пръскане, цялата система е запълнена с разтвор до дюзите чрез автоматична система за пълнене и изключване. Това означава, че няма загуба на химикали и пръскането започва от първия момент!

Пръскачките осигуряват автоматично измиване на всички линии от системата:

След приключване на работния процес, разтворът автоматично се измива от всички линии на системата на пръскачката. Това означава, че разтворът е използван до последната капка и е необходимо минимално количество чиста вода за измиване на системата.

Пръскачките дават възможност за пълнене от външен водоизточник, хидрант или с цистерна!

Брошура пръскачки Кубота серия XMS

 

Прикачна пръскачка Kubota XTS 3

Пръскачките от тази серия са проектирани от фермери за фермери за да бъдат прецизни, лесни за работа и ефективни. Компактен дизайн с нисък център на тежестта и интегрирано високo ниво на електроника за лесна и интуитивна работа и комфорт на оператора.

Обем на резервоара – 2600 литра или 3200 литра

Щанги:
HSA 21-24м – алуминиева, сгъваема 2 части
HSS 18-24м – стоманена, сгъваема 2 части
HSS 27-30м – стоманена, сгъваема 3 части
Работна височина на щангата – 45 – 245 см

Колея:
Механично регулируема – 150 – 225 см
Фиксирн или завиващ мост (опция)

Помпа:
Altek (Германия) – 200л/мин или 260 л/мин
Ниско или високо монтиран теглич

Система за управление на функциите за пръскане

           iXclean                                 iXclean Comfort                      iXclean Pro

Автонивелиране на щангата

BOOM GUIDE COMFORT                BOOM GUIDE PRO

100% ISOBUS съвместимост като стандартно оборудване.

Лесна за работа

Пръскачката KUBOTA XTS3 е напълно ISOBUS съвместима, което я прави изключително лесна за работа, тъй като може да се управлява от всички универсални Isobus дисплеи.

Брошура – прикачна пръскачка Кубота

 

Прикачна пръскачка Kubota XTS 4

Кубота представя гамата прикачни пръскачки XTS4 със среден обем на резервоара 4000 литра и щанги от 18 до 40 метра.

С iXclean Pro всички функции могат да се контролират от ISOBUS терминала в кабината. Превключването между пълнене, разбъркване, пръскане, разреждане, изплакване и почистване на резервоара е изключително лесно: просто натиснете един бутон! Предлаганата като опция система за циркулация с високо налягане iXflow-E с индивидуално управление на всяка дюза прави високо прецизното пръскане повече от лесно!

С новата гама пръскачки XTS4 номиналните обеми на резервоара се увеличават до 3400, 4000 и 4600 литра в комбинация със щанги до 40 метра. Профилът на металната щанга HSS съчетава  минимално тегло с максимална здравина и стабилност. Високотехнологичната гама от алуминиеви щанги HSA 24-33 метра предпазва ефективно държачите на дюзите в долния профил и е проектирана за лесно почистване чрез пълната интеграция на маркучи и тръби. Производственият процес, излязъл от самолетната индустрия я прави единствена по рода си и е изключително здрава и издръжлива.

XTS4 е оборудвана с ErgoDrive управление като стандарт за активиране на функциите на стрелата и управлението с едно натискане на бутона. Сензорната технология Boom Guide осигурява отлично копиране на терена в много различни и предизвикателни условия, което улеснява оператора да остане фокусиран върху работата на пръскането. Паралелограмното окачване на XTS4 съчетава оптимална стабилност с меко балансиране на стрелата и ограничено вертикално движение, за да минимизира отклоненията във височината на пръскането, осигурявайки правилно покритие на реколтата.

XTS4 предлага максимално управление на моста, за да допринесе за отлична стабилност, също в хълмисти условия и за максимален комфорт на потребителя. С регулируемите оси ширините на коловозите се променят лесно на стъпки от 5 сантиметра в целия диапазон от 1,50 до 2,25 метра. Единичната централна рама, в комбинация със специално оформените успоредни рамена, създават място за високи гуми и позволяват максимален ъгъл на завиване от 32 градуса. Това осигурява максимални възможности за управление с тесен радиус на завиване. Калниците следват ъгъла на завиване и предлагат пълна защита на дюзите.

Серията XTS4 е 100%  съвместима с ISOBUS. Иновативният хардуер и софтуер iXspray с интуитивен сензорен интерфейс гарантира удобна работа на пръскачката. iXspray е пълен с приятни функции, които улесняват живота на операторите, спестяват време и избягват грешки в натоварената работна сесия като предварителни настройки за задания за пръскане и конфигурация на стрелата. Джойстикът IsoMatch Grip разработен от Kverneland Group Mechatronics добавя контрол за лесно управление на пръскачката. От 1 до 44 функции в 4 режима могат да бъдат програмирани свободно от оператора, така че клиентът може да започне с основните функции и да добави нови функционалности по-късно при поискване.

 

Запитване за ОФЕРТА