Трактори серия M5 (95-115 к.с.)

Запитване за ОФЕРТА

Серията трактори М5002 е модернизиран вариант на серията М5001, която включва два модела – М5092 с мощност от 95к.с. и М5112 с мощност от 115к.с.

Мощен и надежден, четири-цилиндровият двигател V3800 при моделите  от серията M5002 впечатлява със своята надеждна работа и висока ефективност, като е също така безвреден за околната среда, тъй като отговаря на най-новите изисквания от етап V. С новите двигатели на M5002, Kubota е подобрила изпълнението и стойностите на въртящия момент, като същевременно понижава нивото на оборотите на двигателя. Той работи тихо, като предлага по-голяма устойчивост на износване и по-ниска консумация на гориво.

Трансмисията на M5002 не изостава от двигателя по своите качества. С шест синхронизирани зъбни предавки и технология Dual Speed в три диапазона, вие разполагате с 36 предни и 36 задни предавки, от които може да избирате. Това ви позволява да променяте предавките директно и изключително гладко.Хидравличният съединител може да работи много точно за прикачване на инвентар. За такива бавни маневри може да се използва педалът на съединителя за да се контролира хидравличния клапан, който зацепва съединителя плавно и точно, а за смяна на предавките може да се ползва бутонът за съединителя на скоростния лост.

Мощната хидравлика и голям капацитет на триточковата навесна система при M5002 може да се справя едновременно при предни и задни дискови косачки с лекота. Така че работата може да се свърши бързо и лесно.

Предният мост с конусни предавки е патентован и използван само от Kubota. В комбинация с високото отстояние от земята, правят М5002 много надежден и пъргав. По отношение на маневреността, Kubota M5002 е най-добрият в своя клас. Може да се убедите в това всеки път, когато възникнат трудности при придвижване и работа, тъй като радиусът на завой е впечатляващите 4.2 м.!!

С електро-хидравличния реверс можете да промените посоката по-бързо и по-лесно отвсякога. Не е необходимо да се спира тракторът, за да се изпълни тази операция. При работа с челен товарач, който изисква често движения напред-назад, това е особено благоприятно, тъй като позволява да се променя посоката, без да се налага да се натиска съединителят. Това гарантира по-висока производителност.

 

 

Кабината Ultra Grand Cab II на Kubota M5002 предлага повече пространство, отколкото може да се очаква при повечето трактори в този клас. Изключително комфортната кабина не само осигурява уникално чувство за простор, но тя също така гарантира приятна интериорна среда и отлична панорамна видимост.

Тракторите от тази серия са произведени изцяло в Япония и  стандратно се предлагат удължена гаранция от 5 години или 3000 моточаса! Може да се въползвате от преференциалните условия за лизинг които предлагаме, с годишен лихвен процент от 1.25%.

Тримери за кастрене на клони

Брошура серия М5002

Примерен сертфикат М5

Запитване за ОФЕРТА