Компактни трактори L1 (38-50к.с.)

Компактен трактор L1382 - ниска цена, високо качество

Запитване за ОФЕРТА

Серията се състои от три модела L1-382 – 38к.с., L1-452 – 46к.с. и L1-501 – 50к.с.

С модел от серията L1 ще разполагате с истински многофункционални трактори. Тяхната универсалност и ефективност също са доказани при тежки работи. Техните икономични двигатели, мощните челни товарачи, многото възможности за приставки и тяхната подвижност на различни терени ги превръщат не само в действителни мултиталанти, но и в истински работни животни с похвални качества! Стабилност, мощност, икономичност, функционалност, изключителна устойчивост и природосъобразност – това са характеристиките, които правят серията L1 един правилен „партньор“. Запознайте се с Вашия L1 от серията и се убедете в неговия многостранен талант.

Силните страни не могат да бъдат скрити.

Силата и гъвкавостта са основен приоритет. Проектантите на серията L1 са обмислили това интензивно. Мощен и икономичен двигател, лесна за експлоатация скоростна кутия, удобно кормилно управление, голям резервоар за гориво и мощно задно окачване за прикачени устройства са само няколко примери.

Неочакван комфорт. Това е доказателство, че проектантите на KUBOTA са помислили за най-важното нещо: за шофьора! Цялата концепция за шофьора е замислена като безопасност, комфорт и ергономичност. Това има смисъл, защото серията L1 е като истинско работно животно за постоянно използване. Платформата на шофьора, оперативните елементи и седалката на шофьора са нещо повече от работно място и те пренасят по този начин ентусиазма на трактора върху шофьора.

Серията L1 плюс приставките KUBOTA – това е мощен екип за перфектно обработване на почвата. С широка гама от стандартни ножове, обръщащи фрези и ротационни брани на разположение са подходящите машини за всяко изискване.

KUBOTA предлага ефективни инструменти за обработка на почвата, поддръжка на зелените площи и зимна поддръжка. Специалните инструменти правят серията L1 идеална за почти всички приложения. Всичко от едно място за перфектна комбинация от компактен трактор и приспособление:
• Висока гъвкавост и функционалност
• Икономична консумация
• Лек и компактен
• Ниско ниво на шум

Компактен трактор модел L1382 – универсален, мощен, икономичен и изключително издръжлив за по-голяма производителност. Тракторът е оборудван с трицилиндров дизелов двигател Кубота с мощност 38 к.с., което го прави най-мощния модел от серията малки трактори на японския производител.

Хидростатичната трансмисия на компактния L1382 предлага три скоростни обхвата. Дали е тежка работа, косене или просто придвижване – оптималната предавка е винаги на ваше разположение.

Мини тракторът предлага доста удобства и подобрения, като някои от тях са голяма платформа за оператора (достатъчно място за краката), ергономичен контрол, удобна седалка и други.

Малките трактори от тази серия са особено подходящи за животновъдни ферми, както и за комунални нужди. За компактния L1382 се предлага и голямо разнообразие от приспособления и прикачен инвентар, които могат да бъдат комбинирани с машината.

С удобството и надеждността на всеки KUBOTA трактор, спокойно може да се каже, че L1382 осигурява уникално съотношение цена/качество в сегмента на компактните трактори в България.

Дробилки Negri

Прикачен инвентар Кубота

Тримери за кастрене на клони

Брошура L1

L1382 – листовка

Запитване за ОФЕРТА