#KubotaBulgaria – Второ място по регистрирани трактори по справка на КТИ за девет месечието

Запитване за ОФЕРТА

#Kubota, японският производител на трактори, укрепва своята позиция на българския пазар, нареждайки се на второ място по регистрирани трактори към края на септември 2023 година, според данни на Контрол и техническа инспекция(КТИ). Това постижение свидетелства за непрекъснатия ръст и доверие, което #Kubota изгражда сред българските земеделци.

За този успех говори и г-н Мирослав Николов, Търговски директор във фирма КББГ ООД, която е ексклузивен  представител на трактори и прикачен инвентар с марката #Kubota за Българския пазар. Той споделя, че позицията на #Kubota на българския пазар се основава на качество, надеждност, както и на адекватно и бързо следпродажбено обслужване.

Японската марка #Kubota е известна с десетилетия опит в иновациите в селското стопанство. Техните трактори се отличават с висока производителност, ефективност и надеждност, които са ключови фактори за успешното справяне с разнообразни земеделски предизвикателства.

Постигнатия успех е факт благодарение на положения труд зад който стоят всички дилъри на марката с което искам да им кажа едно голямо Благодаря каза  г-н Николов, като заявява, че до края на годината ще направят всичко по силите си марката #Kubota да запази своята позиция!

Надеждността и качеството на #Kubota продължават да привличат вниманието на земеделците и на общините в България. Марката подкрепя индустрията, предоставяйки разнообразие от трактори, прикачен инвентар и друг вид техника за задоволяване на специфичните нужди на клиентите си.

Със своя ангажимент към устойчиво развитие и предоставяне на най-доброто за своите клиенти, #Kubota утвърждава позицията си, като един от правилните партньори при избора на техника от фермерите.

 

 

Запитване за ОФЕРТА