#KubotaBulgaria подкрепя развитието на конния спорт у нас

Запитване за ОФЕРТА

#KubotaBulgaria е спонсор на конна база „ген. Крум Лекарски“, Божурище и на престижната Купа на България по прескачане на препятствия, която се проведе от 20-ти до 22-ри октомври. Нашата ангажираност в тази област не е само дълбоко усещане за конете, но и стремеж да подкрепим традициите и развитието на този спорт.

Събитието събра не само състезатели, но и общността от обичаи и ентусиасти на конната езда, които търсят вдъхновение и радост в това елегантно изкуство. Кубота България приветства тази възможност да сподели с вас нашата подкрепа и ангажимент към ездата и спорта.

На място в конната база „ген. Крум Лекарски“, Божурище, #KubotaBulgaria предостави възможност на всички посетители да се запознаят с японската марка трактори #Kubota.  Тракторите от серия – М7, са известни с надеждността и ефективността си. А, по-специално,  прикачения инвентар на Kubota – балопреса, предоставя преглед на начините, по които Кубота улеснява земеделските процеси. Със задоволство представяме и компактния трактор Кубота – ЕК1-261, който се отличава с внимателно проектирани подробности и функции, готов да подпомогне разнообразни селскостопански и градски нужди.

 

Запитване за ОФЕРТА