Новата четвърта генерация на MGX вече и в България

Запитване за ОФЕРТА

Обновената версия на серията MGX IV е специално проектирана и предназначена за да улесни фермерите с по бърза и продуктивна работа. Направени са подобрения в спирачната, хидравличната и двигателна система с което е наистина достоен наследник на предишния вариант на серията MGX III.
От продуктивност и представяне до комфорт и маневреност серия MGX IV беше проектирана съобразно изискванията на фермерите за комфортно работно място.
Напълно обновената кабина за тази серия трактори е с подобрен интериор и екстериор. Напълно нова предна маска и капак с атрактивен дизайн който ще бъде сходен с този на тракторите от серия М7002. Широката панорамна кабина предоставя по – добра видимост на оператора благодарение на двойните телескопични огледала. Контролният панел позициониран от дясната страна на оператора в близост до седалката е подобрен с цел максимален комфорт по – време на работа. Подобренията при новата серия се допълват и с два високопроизводителни дизелови двигателя V6108 и V3800.
Новата серия MGX IV включва пет модела всичките от които оборудвани с осем степенна Powershift трансмисия предоставяща три диапазона на работа (високи, средни и ниски) и общо 24 скорости напред и назад позволяващи оператора да превключва скоростите без съединител. Благодарение на автоматичния мод, операторът не е нужно да превключва скоростите ръчно докато тракторът е в работен процес.
Хидравличната система е подходяща за всякакъв вид работа като при MGX IV ефективността е по – висока спрямо MGX III. Подобрената система позволява работа с тежък инвентар като оператора вече ще може да контролира дебита на масло от своето място. Новата серия е оборудвана с хидравлична помпа с висок дебит благодарение на което се подобрява работата на хидравличната система.
Направени са и подобрения по – безопасността на оператора като новост е функцията „контрол на присъствието на оператора“, като при напускане на работното място ако оператора не е активирал спирачка се активира аларма върху LED дисплея. Този индикатор е проектиран с цел по – голяма безопасност за оператора съвместно с двупътни пневматични спирачки. Новата серия е оборудвана с по – мощен алтернатор поради направените подобрения.
Серията MGX IV се откроява с по – голяма маневреност като по – този начин лесно се адаптират към всякакъв вид терени и бързо реагират на промените включително тесни или кални площи. Новата автоматична завиваща функция (Auto 2WD) която работи със сензор за предния мост, автоматично изключва задвижването 4х4 когато се нуждае от оптиамелн радиус на завиване за максимално запазване на земната повърхност.
Тракторите от MGX IV могат да бъдат оборудвани с ISOBUS терминал, благодарение на което управлението на прикачния инвентар може да става от работното място. За прилагане на прецизно земеделие тракторите могат да бъдат оборудвани с приспособление за автоматично управление Auto steer, както и с опцията GEOCONTROL на ISOBUS terminals. Това прави серията MGX IV подходяща за прецизни решения при използването на продукти за растителна защита, при сеитба и торене. Това помага на фермерите да пестят време, енергия и средства.
Серията MGX IV предоставя висока пройзводителност, икономичност и надеждност а това са основните ценности които Кубота влага във всички свой продукти с което допринася за по – лесен начин за работа на земеделските стопани.

Запитване за ОФЕРТА