Кубота представя трактор с мощност 22 к.с. в гамата Escorts – Kubota

Запитване за ОФЕРТА

Новият вариант с мощност от 22 к.с. от достъпната серия EK ще разшири възможностите за основни задачи като косене и леки почвени обработки за прохождащи земеделци и частни стопани.

Достъпност и ефективност

Kубота EK1-221 допълва съществуващата серия EK, обслужваща подобен пазар като EK1-261, но предлага по-ниска мощност и е по-достъпен вариант за потребители, които разполагат с по-малък бюджет.

Машината осигурява изобилие от комфорт, съчетан с ергономичен и опростен дизайн, като я прави отличен избор за оператори на начално ниво. С добавянето на контакт за зареждане и стойка за мобилен телефон, трактора се превръща в удобна зареждаща станция за вашето мобилно устройство по време на работа.

Тази машина предлага спокойствие със стандартна 5-годишна гаранция Kubota Care за допълнително подсигуряване.

Мощност и производителност

Оборудван с 3-цилиндров двигател Mitsubishi, stage V с мощност от 22 к.с. EK1-221 разполага с постоянно зацепена трансмисия с 9 предни +3 задни предавки и 4WD със странични скоростни лостове. Мощността и гъвкавостта го правят идеалния трактор за лека работа и приложения с инвентар посредством ВОМ.

Дори да е компактен по размер, този трактор предлага голяма товароподемност от 800 кг, което го прави подходящ за широка гама от приспособления, включително косачки, ремаркета и дори дробилки за клони. С тази гъвкавост е идеален за собственици на имоти, конни центрове, малки земеделци и отговаря идеално на входящите изискванията на разумна цена.

EK1-221 разполага с отворена централна хидравлична система, която идва стандартно с двойно действащ клапан. Масленият поток се осъществява от помпа с фиксиран дебит от 20 литра в минута.

Възможности

Машината е подходяща за широка гама от приложения, като предлага три опции за гуми – селскостопански, индустриални и за трева, за да отговори на конкретните изисквания. Допълнително, за тази машина са налични задни светлини и предни тежести. Челен товарач ще бъде наличен за подобряване на възможностите и, особено за леки товарни задачи.

Запитване за ОФЕРТА