Кубота България на годишната среща на картофопроизводителите

Запитване за ОФЕРТА

Кубота България презентира пред картофопроизводители на традиционната им среща в Самоков пълната гама машини (трактори и прикачен инвентар) с марката Кубота, подходящи за стопанствата им.

Част от презентацията беше експонат на модел М105GX IV – 111 к.с., един от най-предпочитаните трактори от серията MGX IV (104-143 к.с.). Тракторите Кубота с мощност между 95 и 140 к.с. имат широка употреба, като могат да се използват за разнообразни операции на полето или изпълнението на задачи в различни по размери стопанства. Поради мултифункционалността им те са подходящи за леки и тежки обработки. Използват се също за пръскане и торене.

Под капака на показаният модел с мощност 104 к.с. работи 3 800 кубика дизелов двигател Кубота, който осигурява голяма производителност за сметка на разхода на гориво. Оборудван с PowerShift трансмисия, с три диапазона по 8 предавки, както и с електрохидравличен реверс за повече комфорт.

Към представения модел М105 GX IV (111 к.с.) беше агрегатирана торачка от серията DSM на Кубота. Работната ширини и вместимостта на бункера са с различни размери според изискванията на фермерите.

Кубота гр Самоков семинар на картофопроизводители – YouTube

Запитване за ОФЕРТА