Иновации от #KubotaBulgaria за овощари и лозари

Запитване за ОФЕРТА

Модерна техника най-ново поколение беше представена в овощна градина край Силистра

Най-новият трактор #Kubota от серията #Narrow беше представен в овощната градина на Иван Димов край силистренското село Босна. Земеделските стопани от региона видяха прикачена към него и пръскачка серия #XTA 2420 с обем 2000 литра. „Тя е оборудвана със система за управление на пръскачката – с компютър и таблет. Така има възможност за следене на нормата и поддържането й независимо от скоростта на трактора и оборотите на двигателя. Възможност за записване на данните в уеб базирана платформа“, това разясни продуктовия мениджър на #KubotaBulgaria Семо Семков.

Освен пръскачката гостите на открития ден видяха трактори от старата генерация заедно със шредер и торачка за редово разхвърляне на тор в трайни насаждения. „Имаме шредер двуметров за междуредията, който мулчира трева и дроби клони, както и овощарска торачка Целта е да предложим най-доброто“, категоричен е Тезджан Сеидов, търговски представител на #Агритрейд-БГ, гр.Русе, официален дилър на #KubotaBulgaria.

Домакинът Иван Димов обработва 2000 дка с трайни насаждения – сливи, череши, кайсии и вишни. „Работя с Кубота вече 7 години. Имаме закупени вече 5 трактора, прикачен инвентар и друго оборудване. За мен специално, марката Кубота е водеща в овощарството. Закупихме много Добра надеждна техника, икономична, не ни създава проблеми, също така имат добър сервиз. Убедихме се в качествата й. След като сме закупили 5 Куботи, това е достатъчно красноречиво“, категоричен е земеделският стопанин от село Босна.

„Техниката, която предлагаме за лозари и овощари, включва изключително надеждни трактори, които са единствените, произведени в #Япония и са с 5 годишна гаранция. Имаме високо качество на машините, което в дългосрочен план е изключителна инвестиция. При прикачния инвентар иновациите са водещи. Те са съществени и от гледна точка на финансиране по европейски проекти, при които с предимство са използването на иновативни машини и дигитализиране на земеделието“, допълни Семо Семков.

„Това е най-новата ни серия трактори и вече са добре известни сред земеделските производители, които отглеждат трайни насаждения“, изтъкна Мирослав Николов, търговски директор на КББГ ООД. „Серията #М5 #Narrow дебютира у нас през май. Характерното за нея е, че гамата се разшири и включихме един нов модел трактор, който демонстрирахме днес. При някои от моделите можем да включим и като опция активно окачване на предния мост, а това е иновация за такъв тип трактори“.

Запитване за ОФЕРТА