ГРАДИНСКИ ТРАКТОРИ ОТ KUBOTA

Многозадачност и комфорт

Градинските трактори KUBOTA се управляват лесно и удобно, което означава, че можете да се концентрирате върху работата си. По този начин се възползвате от комфорт и контрол, което означава безопасност при извършване на различните операции с градинския трактор. Освен това, няма значение върху каква повърхност работите – ще постигнете най-доброто качество, независимо от работните условия.

Храстите и дърветата не са проблем. Благодарение на уникалната технология за управление, можете лесно да заобиколите всякакви препятствия. По този начин ще постигнете равномерно косене на повърхностите, ефективно косене на тревата и пълна маневреност.
Трактор за градината кубота

Лесната поддръжка гарантира красива морава

Можете лесно да поддържате вашия градински трактор КУБОТА в добро работно състояние. Ножовете могат бързо да се разглобяват и сменят без нужда от инструменти. Това означава, че необходимите операции могат да се извършват бързо и безопасно, а по-острите ножове ще осигурят по-качествена морава. Подсилените и електростатично боядисани режещи глави придават на трактора повишена издръжливост и повишена устойчивост на корозия. Накратко, животът на трактора ще се увеличи.

Адаптирани към всеки сезон

С градински трактор KUBOTA ще бъдете подготвени за години напред. Широка гама от аксесоари ще превърнат тази машина в универсална машина, която може да се използва през всеки сезон. Можете да прикрепите ремаркета, ножове за сняг, четки и др.

Съвети за закупуване на градински трактор

Нещата, които трябва да имате предвид, когато купувате нов компактен трактор за Вашата градина или двор

Търсите най-добрия вариант, когато искате нов трактор за градината?

Ето няколко съвета от екперти, които да ви помогнат да изберете правилната машина за Вашите цели.

Подходящият размер и мощност

Като цяло, ако вашата градина е по-голяма и по-отворена, по-важно е градинският трактор да има широка ширина на косене. Въпреки това, ако има много препятствия, като дървета или храсти, най-добре е да изберете косачка за трева, която е достатъчно малка, за да премине през най-тесните проходи. Предлагаме трактори с ширина на косене от 77 см до 137 см в гамата на градински трактори KUBOTA.

Колектор или странично изпускане?

Градинският трактор KUBOTA ви помага да постигнете първокласни резултати, като използвате най-добрия метод за косене за вашата морава Изберете модел, който има вграден колектор, когато искате да събирате отпадъци от косенето и да получите чисти резултати. За бързо и ефективно рязане изберете трактора със страничен изпразване. Използвайте различните приставки, когато вашата морава се нуждае от торене чрез мулчиране.

Аксесоари за по-голяма гъвкавост

Нашите градински трактори могат да бъдат оборудвани с широка гама аксесоари за градински трактори, така че можете да ги използвате за различни цели през цялата година. Можете например да го използвате като колектор за листа, гребло за моп, като скарификатор и разпръсквачка за подготовка на тревата, четка или нож за сняг, монтирана отпред, снегорин за почистване на пътища и пътеки, а има и аксесоар за ремарке за да улесните работата ви в градината.

Избор на трансмисия

Косачка за трева с хидростатична трансмисия е много по-лесна за работа от ръчен трактор. При ръчна скоростна кутия трябва да спирате трактора при всяка смяна на предавките. Хидростатичната трансмисия осигурява непрекъсната плавна динамика.

Има два различни вида хидростатично предаване. За максимален комфорт изберете трактор, задвижван с педали с отделни педали за управление на скоростта и посоката напред и назад. Другият вариант е хидростата, управляван от лоста. Лостът е разположен на крилото и е лесно достъпен от шофьорската седалка.

Нашите компактни градински трактори

Компактен или градински трактор

Хоби фермерите често се колебаят по въпроса „Каква е разликата между компактни и градински трактори?“. Истината е, че това са чисто субективни потребителски наименования на една и съща техника. Компактните (малки, малогабаритни) трактори са подходящи за градината, просто заради по-малкия си размер, и съобразената с това прикачна техника.

Не забравяйте:

  • Градинският трактор с интегриран колектор има най-ефективната система за събиране;
  • При косене на висока, гъста трева, най-ефективната дъска за рязане е тази със страничен изход;
  • Използвайки различни аксесоари, нашите трактори могат да бъдат адаптирани за събиране, косене и изхвърляне на мулча, за да отговарят на вашия тип тревна площ и навици за косене;
  • Повечето трактори със страничен разтоварване могат да бъдат оборудвани с колектор с 2 или 3 контейнера;
  • Всички странични трактори могат да бъдат оборудвани с режещи принадлежности;
  • Тъй като тракторите с интегрирани колектори нямат дефлектор, стърчащ отстрани на дъската за рязане, те могат да работят в по-тесни пространства от моделите със странично изпразване.